Yardım Parmak izi ayarlarının ve parmak izinin telefondan kaybolması

Zagor41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.2 kararlı 11.0.2.0 (Odamıxm)
Telefon Modeli
Redmi 5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ben cihazı 2019 temmuz ayında Konya kule avmde ki teknosadan aldım redmi 5 model cihazı yaklaşık 6-7 ay kullandıktan sonra birden parmak izi özelliği komple kayboldu acaba yapılan bir güncellemeden dolatı mı oldu.yoksa xiaomi bülerrk mi kaldırdı bu modelden parmak izi okuyucu özelliğini bunu öğrenmek istiyorum.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Ben cihazı 2019 temmuz ayında Konya kule avmde ki teknosadan aldım redmi 5 model cihazı yaklaşık 6-7 ay kullandıktan sonra birden parmak izi özelliği komple kayboldu acaba yapılan bir güncellemeden dolatı mı oldu.yoksa xiaomi bülerrk mi kaldırdı bu modelden parmak izi okuyucu özelliğini bunu öğrenmek istiyorum.
normal şartlarda kullandığınız modelde parmak izi okuyucu fiziksel olarak varsa hiçbir güncellemeyle kaldırılması olayı söz konusu olmaz
güncellemeler zaten mevcut özellikleri hem hız hem performans ve mesele biyometrik verilerse daha güvenli hale getirmek içindir
muhtemelen kullandığınız romda bir hata olmuştur
sıfırlayarak veya elinizden geliyorsa temiz kurulum yaparak problemi çözebilirsiniz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Telefonunuzun parmak izi sensöründe problem var büyük ihtimalle, test menüsünde de görünmüyorsa garantiye yollayın

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt