Stock rom sorunsalı abi. Arada bi güzel temalar çıkıyor ama karşıma.Temaları tema mağazasından indiren var mı cidden Mağazada ki temalar berbat.
O zaman sorumu değiştireyim hala stock rom kullanan var mıStock rom sorunsalı abi. Arada bi güzel temalar çıkıyor ama karşıma.
Ben ben ben! Redmi note 9 promda 13 ve 14 eu rom denedim hiç verim alamadım be abi stabilite sorunları mevcuttu. 9 proda Endonezya 14 ve 13.05 candır!O zaman sorumu değiştireyim hala stock rom kullanan var mı
Endonezya tabanlı bir custom rom bulsan çok memnun kalırsın benceBen ben ben! Redmi note 9 promda 13 ve 14 eu rom denedim hiç verim alamadım be abi stabilite sorunları mevcuttu. 9 proda Endonezya 14 ve 13.05 candır!
Mint rom Endonezya tabanlı, debloat edilmiş ve daha optimize diye biliyorum. Recovery rom kurmaktan korkuyorum cihazı çöp ederim diye. Eu fastboot kurmuştumEndonezya tabanlı bir custom rom bulsan çok memnun kalırsın bence
Recovery daha basit oysa kiMint rom Endonezya tabanlı, debloat edilmiş ve daha optimize diye biliyorum. Recovery rom kurmaktan korkuyorum cihazı çöp ederim diye. Eu fastboot kurmuştum
Eu fastboot kurdunuz mu bilmiyorum hiç, sadece klavyede y basıp enterlayınca kuruyor. İnanılmaz basitRecovery daha basit oysa ki
Kurdum hocam peki siz hiç twrp'den kurdunuz mu bilgisayara gerek yok kurmak istediğiniz romu telefonunuza indirin twrp girip kurun isterseniz yatağınızda yapın isterseniz koltuğunuzda uzanırkenEu fastboot kurdunuz mu bilmiyorum hiç, sadece klavyede y basıp enterlayınca kuruyor. İnanılmaz basit
Mint roma gelince 4wipe ile oluyor diye biliyorum ama emin değilim.
Hayır abi kurmadım. Dediğiniz gibi her yerdeyken kurulum yapmak mümkün recovery ile. Tuvalette bileKurdum hocam peki siz hiç twrp'den kurdunuz mu bilgisayara gerek yok kurmak istediğiniz romu telefonunuza indirin twrp girip kurun isterseniz yatağınızda yapın isterseniz koltuğunuzda uzanırken