Yardım Panoya kopyalanan yazıları silme

berkaytrkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi x6 pro5g
Konular
1
Merhabalar öncelikle herkese iyi akşamlar ve iyi günler dilerim hangi saatte gördüğünüzü bilmiyorum ama bir sorum olucak şuan elimde xiaomi poco x6 pro 5g bir telefonum var ve panoya kopyalananları silmek istiyorum ama bir türlü bulamadım hyperos baya bir değişik zaten yeni bir sistem olduğu içinde fazla bilgi yok ve klavye ayarlarımı kapatmıştım ilk aldığımda nerden açıldığınıda bulamadim şimdiden teşekkür ediyorum herkese

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-20-21-07-26-285_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-03-20-21-07-26-285_com.android.chrome.jpg
    301 KB · Görüntüleme: 51

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
29
Artık xiaomi de kopyalama panosu yok diye biliyorum. Sadece son kopyalanan metin kalır eğer son kalan metni istemiyorsanız rastgele bir şeyler kopyalayın diğeri kaybolur.

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Bu attığınız resimdekiler pano değil Google içinde olan trend aramalar. Onu kapatmak istiyorsanız. Google girin. Ayarlar-diğerayarlar-otomatik tamamlama ayarları kısmından kapatabilirsiniz.

Juveline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Redmi Nte 8 Pro
Konular
1
Merhabalar öncelikle herkese iyi akşamlar ve iyi günler dilerim hangi saatte gördüğünüzü bilmiyorum ama bir sorum olucak şuan elimde xiaomi poco x6 pro 5g bir telefonum var ve panoya kopyalananları silmek istiyorum ama bir türlü bulamadım hyperos baya bir değişik zaten yeni bir sistem olduğu içinde fazla bilgi yok ve klavye ayarlarımı kapatmıştım ilk aldığımda nerden açıldığınıda bulamadim şimdiden teşekkür ediyorum herkese

Resimde görünen google browser ve alttakiler ise trend arama linkleri, bunlar kaldırmak istersen google hesap/ayarlar/diğer ayarlar/trend aramaları kapat seceneğini aktif etmelisin. detaylı bilgi için ;

berkaytrkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi x6 pro5g
Konular
1
Resimde görünen google browser ve alttakiler ise trend arama linkleri, bunlar kaldırmak istersen google hesap/ayarlar/diğer ayarlar/trend aramaları kapat seceneğini aktif etmelisin. detaylı bilgi için ;

Evet biliyorum ben sadece klavyede klavye ayarlaranin kapali oldugunu gostermek icin bu fotoyu koydum klavye ayarlarini tekrardan nasil acabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık xiaomi de kopyalama panosu yok diye biliyorum. Sadece son kopyalanan metin kalır eğer son kalan metni istemiyorsanız rastgele bir şeyler kopyalayın diğeri kaybolur
Kopyala yapıştır yapınca panonuzdaki yapıştırıldı gibi bir bildirim geliyor alttan ve klavye ayarlarini acabilirsem bunu cozebilirim gibi geliyor ama nerden acildigini bulamadim

berkaytrkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi x6 pro5g
Konular
1
Bu attığınız resimdekiler pano değil Google içinde olan trend aramalar. Onu kapatmak istiyorsanız. Google girin. Ayarlar-diğerayarlar-otomatik tamamlama ayarları kısmından kapatabilirsiniz.
Hayir ben sadece klavyede ayarlarin kapali oldugunu gostermek icin koymustum o fotoyu klavye ayarlarini nerden acildigini bulamadim :(

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Hayir ben sadece klavyede ayarlarin kapali oldugunu gostermek icin koymustum o fotoyu klavye ayarlarini nerden acildigini bulamadim :(
Gboard klavye kullandığınızı varsayarsak. En altta olan emoji ye basılı tut ayarlar kısmı çıkacaktır. Pano yu oradan kapatabilirsiniz.

berkaytrkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi x6 pro5g
Konular
1
Gboard klavye kullandığınızı varsayarsak. En altta olan emoji ye basılı tut ayarlar kısmı çıkacaktır. Pano yu oradan kapatabilirsiniz.
Sol attaki emojiye basılı tuttum ama hicbirşey çıkmadı

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Mesela sitelerde arama yerine tıklayınca aylar önce arattığımız şeyler de otomatik klavye üstünde çıkıyor yeni cihaza google geçmişi vesaire temizlesek bile. Nereye depolandığını bulamadım