- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 11
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.0.7.0
- Telefon Modeli
- POCO X3 NFC
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese selam.
RazerOS kurmak istedim ve bugün cihazımı 12.0.7 sürümüne düşürdüm her şey güzel ilerlerken internetten biraz araştırdım. twrp'yi kurdum ve custom rom dosyasını bilgisayardan hafızasına attım. Dosya geldi fakat kurmadım. Ardından wipe dalvik cache data yaptım. İnstall'a girdim ve romu flashlamaya çalışırken başlıktaki şeyi yazdı durmadan. Şuan ...done dedi fakat sistemi hala reboot etmedim.
forum.miuiturkiye.net
Arkadaşlar galiba ben bu romu kuramayacağım orangefoxuda kurup denemeli miyim veya reboot system dedikten sonra bootloopa düştü ve twrp dosya isimleri şifrelendi.
RazerOS kurmak istedim ve bugün cihazımı 12.0.7 sürümüne düşürdüm her şey güzel ilerlerken internetten biraz araştırdım. twrp'yi kurdum ve custom rom dosyasını bilgisayardan hafızasına attım. Dosya geldi fakat kurmadım. Ardından wipe dalvik cache data yaptım. İnstall'a girdim ve romu flashlamaya çalışırken başlıktaki şeyi yazdı durmadan. Şuan ...done dedi fakat sistemi hala reboot etmedim.
Rom - Poco X3/Nfc RAZEROS 12.0.7.0
Başlıca Yenilikler; Bu rom cihaz için ilk sürümdür. Size En İyi Deneyimi sunmaya çalıştık. Umarım beğenirsiniz. Miui Launcher eklendi. Her Zaman Açık Ekran Eklendi. (Riski size aittir) Miui 12.5'ten Yeni Birim Paneli Eklendi. Miui 12.5'ten Yeni Güç Menüsü Eklendi. IOS Son Kullanılanlar eklendi...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar galiba ben bu romu kuramayacağım orangefoxuda kurup denemeli miyim veya reboot system dedikten sonra bootloopa düştü ve twrp dosya isimleri şifrelendi.
Son düzenleme: