Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Internetten veya PlayStore'dan indirdigim uygulamalar nedense inmemeye basladi. Miui 12.5.1 kullaniyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ve biraz salakca yazdim cunku telefonda Turkce klavye yok
Internetten veya PlayStore'dan indirdigim uygulamalar nedense inmemeye basladi. Miui 12.5.1 kullaniyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ve biraz salakca yazdim cunku telefonda Turkce klavye yok
Hocam size tavsiyem eğer telefonla çok haşir neşir değilseniz çin romunu kullanmamanız, böyle çok sorunlarla karşılaşabilirsiniz cevaba gelirsem büyük ihtimal sizde google çalışması için gerekli olan uygulamalar yüklü değil ya da uygulamaların çalışması için gerekli izinler verilmemiştir.
Edit: bir de fotoğraftaki hatanın sebebi paket yukleyiciden değil yüklenen apkdan kaynaklıdır
Hocam size tavsiyem eğer telefonla çok haşir neşir değilseniz çin romunu kullanmamanız, böyle çok sorunlarla karşılaşabilirsiniz cevaba gelirsem büyük ihtimal sizde google çalışması için gerekli olan uygulamalar yüklü değil ya da uygulamaların çalışması için gerekli izinler verilmemiştir.
Edit: bir de fotoğraftaki hatanın sebebi paket yukleyiciden değil yüklenen apkdan kaynaklıdır
Hocam, google uygulamaları olmayan bir roma gapps ile bunları entegre ettik. Tabi sürümler 31.12.2020. Bu sebeple google öncelikle kendi çekirdek uygulamalarını güncellemeye çalışıyor. Bu sırada google play, google rehber sekronizasyonu gibi uygulamalar ikinci plana atılıyor. Bir süre beklemeniz gerekiyor.
Bir de Android 11 olması sebebiyle kitaarist hocamın dediği gibi uygulama izinleri çok sıkı denetime tabi. Uygulamaları kurduktan sonra bir çok uygulamaya özel izinler vermeniz gerekebiliyor. Aslında çok basit, sadece birazcık ingilizce bilgisi gerektiriyor.
Yine takıldığınız bölüm olursa, konu açarak sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince anlatırım. Önemli olan pes etmemeniz Çünkü çin romu kullandıktan sonra hiç bir rom sizi kesmiyor. Ben bile çin betadayım.
Konu talebiniz üzere yeni mesajlara kapatılmıştır.