Soru P1 Dirençli Cihazlarda Bootloader Kilidi Açıp Custom Rom Flashlamak?

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper OS Global 1.0.4.0 UNRMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Elimde P1 Dirençli Redmi Note 13 Pro 5G Var, BL Kilidi Kapalı Açıp Custom Rom Flashlamak İstiyorum Dirençli Olduğu İçin İçinde Cihazı Brick Etme Korkusu Var Açıp Rom Flashlasam imei gidermi veya cihaz brick olurmu? beni aydınlatırsanız Sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Çin model cihaz ise Kilit açılmaz. Bu zamana kadar forumda başarabilen olmadı diye biliyorum

Oyla:

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Custom rom hem riskli hemde bankacılık uygulamalarında sorun çıkartır.

Oyla:

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
bankacılık için eski telefonumu kullanıyorum orası sıkıntı değil risk olarak brick olabilirmi cihaz
Siz brick riskinden söz ediyorsunuz ben ise güvenlik açısısından diyorum.Custum romların kaynağı ve kodları bilemiyorsanız yüklemeyin derim.Custom romların hiçbirini tavsiye etmiyorum çünkü sıradan kullanıcılar o romlara ne gömüldüğünü bilmez

Oyla:

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
3
Siz brick riskinden söz ediyorsunuz ben ise güvenlik açısısından diyorum.Custum romların kaynağı ve kodları bilemiyorsanız yüklemeyin derim.Custom romların hiçbirini tavsiye etmiyorum çünkü sıradan kullanıcılar o romlara ne gömüldüğünü bilmez
custom rom yerine root atmayı planliyorum sevdiğim ve severek kullandığım rom bu cihazda yokmuş bir risk varmı peki rootlarsam

Oyla:

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
custom rom yerine root atmayı planliyorum sevdiğim ve severek kullandığım rom bu cihazda yokmuş bir risk varmı peki rootlarsam
Siz çözümü root yada custum romda arıyorsunuz.Ben olsam telefon tuğlayada dönse root veya bilinmeyen rom kullanmam.Bu forumda hiçkimse rootun garantisini vermez.Yerinde olsam orjinal romu yükler bl kapatırdım hiçbir telefon güvenlikten blgilerinizden önemli değildir.Dediğimi yaparsan kafan rahat olur yoksa hep acaba bu telefonum güvenli mi diye boşa düşünürsün

Oyla:

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
3
Siz çözümü root yada custum romda arıyorsunuz.Ben olsam telefon tuğlayada dönse root veya bilinmeyen rom kullanmam.Bu forumda hiçkimse rootun garantisini vermez.Yerinde olsam orjinal romu yükler bl kapatırdım hiçbir telefon güvenlikten blgilerinizden önemli değildir.Dediğimi yaparsan kafan rahat olur yoksa hep acaba bu telefonum güvenli mi diye boşa düşünürsün
ben eski telefonumuda rootlu kullandım root kurucunda gelen özgürlük gibi birşey yok telefonda silmek istiyecegim cok fazla bloat uygulama var onlardan kurtulmak istiyorum

Oyla:
Üst Alt