forum.miuiturkiye.net
Üstadım neredeyse her gün takip ediyorum ancak en iyi bilen romu kullananlardırCihazınızın konularına göz atın, denemekten de zarar gelmez
Mi9T Pro/Redmi K20Pro
forum.miuiturkiye.net
Hocam diğer cihazlardaki AOSP'lere de bakın ; özelleştirmeleri beğenen varsaÜstadım neredeyse her gün takip ediyorum ancak en iyi bilen romu kullananlardır
Hocam Android 11 demişsiniz ama 10 düşünürseniz:Merhaba arkadaşlar
Başlıktaki gibi bir rom var mıdır? Aosp olması gerekmektedir
Rica ederim hocam RR'ı çok uzun süre kullandım geri de dönesim var aslında onun kadar özelleştirme Android 11'de bulmak zor bunu da göz önünde bulundurun derim.Sağolasın kardeşim şuan resurrection Remix android 10 kullanıyorum 11 deneyesim var
Hocam şahsen ben sürekli rom değiştiren birisiyim ve geri dönüp dolaştığım rom da genellikle RR oluyor. Fakat uzun süredir güncelleme almayışı ve oyun oynayan birisi olarak benim gereksinimlerimi karşılamıyo oluşu beni biraz soğuttu desem yeridir. Direk rom değiştirmenize gerek yok dediğim gibi YouTube'dan incelemesini izleyin hocam arayüzüne özelleştirmelerine bakın ondan sonra deneyebilirsiniz.En iyisi bunda kalmak o zaman
Sağolasın kardeşim en iyisi öyle yapacağızHocam şahsen ben sürekli rom değiştiren birisiyim ve geri dönüp dolaştığım rom da genellikle RR oluyor. Fakat uzun süredir güncelleme almayışı ve oyun oynayan birisi olarak benim gereksinimlerimi karşılamıyo oluşu beni biraz soğuttu desem yeridir. Direk rom değiştirmenize gerek yok dediğim gibi YouTube'dan incelemesini izleyin hocam arayüzüne özelleştirmelerine bakın ondan sonra deneyebilirsiniz.Genellikle ben öyle yapıyorum sürekli izlerim incelemeleri.