Ben bunun tasarımını çok sevdim hocam, tabiki zevk meselesi.benim mi müzik buna hiç benzemiyor nedense tasarımsal olarak. xiaomi müzik uygulamasında kontrol için alttan kaydırma yaparak batırdı bence
Teşekkür ederim hocamEline sağlık usta
Bir fark yok hocam.Ses kalitesi anlamında iyileştirmeler mevcut mu acaba ?
Evet uyumludur.her miui sürümü ve android sürümü için uygun mudur
TWRP'den mount bölümünden System'in seçili olduğundan emin olunuz. Hâlâ düzelmezse ise farklı TWRP ile deneyebilirsiniz.Hiç bir şey değişmedi
Elinize sağlık hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Masik rom ekibinin paylaşmış olduğu özelleştirilmiş Mi Müzik uygulamasını sizlerle paylaşıyorum Birçok Türkçe çeviri eksiği bulunuyordu. Eksik olan kısımlar tarafımca Türkçeye çevirilmiştir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.KurulumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
-Cihazınızı TWRP moduna alın.
-"Mount" sekmesine girin ve "System" seçeneğinin seçili olup olmadığını kontrol edin. Eğer seçili değilse seçili hale getirin.
-"Install" kısmına girin.
-"Music Mod" dosyasını seçin ve yükleyin.
-Cihazınızı yeniden başlatın.
-Yükleme tamamlanmış olacaktır.
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
o kadar iyi ki müzik bildirimi bile değişti. normalinde albüm kapağı gizleme yoktu, eskiden vardı ama kaldırdılar çok sinirimi bozuyordu sonunda çare buldum. elinize sağlık güzel konu olmuş
Teşekkür ederim hocamElinize sağlık hocam
Elinize emeğinize sağlık.Teşekkürler..Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Masik rom ekibinin paylaşmış olduğu özelleştirilmiş Mi Müzik uygulamasını sizlerle paylaşıyorum Birçok Türkçe çeviri eksiği bulunuyordu. Eksik olan kısımlar tarafımca Türkçeye çevirilmiştir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.KurulumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
-Cihazınızı TWRP moduna alın.
-"Mount" sekmesine girin ve "System" seçeneğinin seçili olup olmadığını kontrol edin. Eğer seçili değilse seçili hale getirin.
-"Install" kısmına girin.
-"Music Mod" dosyasını seçin ve yükleyin.
-Cihazınızı yeniden başlatın.
-Yükleme tamamlanmış olacaktır.
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir