Yardım Oyunlarda ve aramada mikrofon sorunu

efkoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
xiaomi redmi no
Konular
1
Arkadaşlar xiaomi redmi note 8 pro telefonum var daha yeni alındı 2 hafta olmadı.Oyunlarda sesim karşı tarafa çok kısık gidiyor ama karşının sesi bana normal geliyor.Discordda aynı şekilde sesim çok kısık gidiyor ve karşıdaki kişi konuşunca onun sesi benim sesimden fazla ona geri yankı yapıyor.Genel olarak uygulamalarda böyle sorun olduğunu düşünüyorum

Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

efkoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
xiaomi redmi no
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yokmu çözümünü bilen birisi ??

Oyla:

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Arkadaşlar xiaomi redmi note 8 pro telefonum var daha yeni alındı 2 hafta olmadı.Oyunlarda sesim karşı tarafa çok kısık gidiyor ama karşının sesi bana normal geliyor.Discordda aynı şekilde sesim çok kısık gidiyor ve karşıdaki kişi konuşunca onun sesi benim sesimden fazla ona geri yankı yapıyor.Genel olarak uygulamalarda böyle sorun olduğunu düşünüyorum

Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ben MI9 SE kullanıyorum. Discord kullanırken uzunca bir süre sizinde aynı sorunu yaşadım bende. 2-3 gün önce MIUI 12 güncellemesi yayınlandı ve kurdum. MIUI 12 ile birlikte sorunum düzeldi. Hatta sesle ilgili başka sorunlarım vardı onlar da düzeldi. Eğer cihazınız için MIUI 12 yayınlandıysa bi deneyin derim. Eğer zaten 12 kullanıyorsanız ve sorun devam ediyorsa muhtemelen başka bir ROM a geçiş yapmanız gerekecek sorunu çözmek için.

Oyla:

efkoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
xiaomi redmi no
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben MI9 SE kullanıyorum. Discord kullanırken uzunca bir süre sizinde aynı sorunu yaşadım bende. 2-3 gün önce MIUI 12 güncellemesi yayınlandı ve kurdum. MIUI 12 ile birlikte sorunum düzeldi. Hatta sesle ilgili başka sorunlarım vardı onlar da düzeldi. Eğer cihazınız için MIUI 12 yayınlandıysa bi deneyin derim. Eğer zaten 12 kullanıyorsanız ve sorun devam ediyorsa muhtemelen başka bir ROM a geçiş yapmanız gerekecek sorunu çözmek için.

Telefona en son gelen güncellemeyi aldığımda yapmıştım.Ondan sonra her hangi bir güncelleme gelmedi.Başka bir ROM a nasıl geçilir onun hakkındada bir bilgim yok malesef.

Oyla:
Üst Alt