Yardım Oyunda iken Wi-Fi kopması

disoldiers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
4
Yaşadığım sıkıntı budur arkadaşlar. Pubg oynarken wi-fi kopuyor. Ve tekrar bağlanmıyor. Wi-fi yı tekrar aratıp buluyorum ve bağlan diyorum. Bununla ilgili ne yapabiliriz ? Telefon Mi 8 Lite

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Bu durum yalnızca oyundayken mi yaşanıyor ve yalnızca pubg oynarken mi yaşanıyor?
Rom, sürüm gibi bilgileri de paylaşır mısınız?

Oyla:

disoldiers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece Pubg oynarken oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Ayni sorun bendede oluyo call of duty mobile veya brawl stars oynarken sanirim yazilimsal daha onceden yoktu, guncellemeyle cozulur diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durum yalnızca oyundayken mi yaşanıyor ve yalnızca pubg oynarken mi yaşanıyor?
Rom, sürüm gibi bilgileri de paylaşır mısınız?
evet hocam sade oyun oynarken yasaniyo gameturbo ile alakali olabilir kapatip denemek lazim

Oyla:

disoldiers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
4
Ayni sorun bendede oluyo call of duty mobile veya brawl stars oynarken sanirim yazilimsal daha onceden yoktu, guncellemeyle cozulur diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam sade oyun oynarken yasaniyo gameturbo ile alakali olabilir kapatip denemek lazim
Denemekte fayda var.

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Şu an ben de stock sürümdeyim, yani sizinle aynı sürümde. Biraz önce denedim, game turbo açıkken wifi ile pubg oynamayı. Ancak bende herhangi bir kopma durumu yaşanmadı.
Yalnızca PUBG'de yaşanması, sanki sorunun donanımsal veya yazılımsal değil de oyun ile ilgili olduğunu gösteriyor.

Sizin de belirttiğiniz gibi game turbo kapalı şekilde denemenizde fayda var. Eğer sorun yine yaşanırsa belki önce pubg verilerini temizleyip denemek, çözülmesi silip tekrar yüklemek işe yarayabilir.

Oyla:

disoldiers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
4
Şu an ben de stock sürümdeyim, yani sizinle aynı sürümde. Biraz önce denedim, game turbo açıkken wifi ile pubg oynamayı. Ancak bende herhangi bir kopma durumu yaşanmadı.
Yalnızca PUBG'de yaşanması, sanki sorunun donanımsal veya yazılımsal değil de oyun ile ilgili olduğunu gösteriyor.

Sizin de belirttiğiniz gibi game turbo kapalı şekilde denemenizde fayda var. Eğer sorun yine yaşanırsa belki önce pubg verilerini temizleyip denemek, çözülmesi silip tekrar yüklemek işe yarayabilir.
Çok teşekkür ederim ilginiz için deneyip buraya yazarım

Oyla:

Sinnerman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
11
Gameturbo kapalı, wifi ayarlarından; wifi yardımcısı ve trafik modu kapalı. Mobile legends oynuyorum ve kopuyor. Sadece oyun oynarken değil, indirme yaparken de gidiyor. Ve ben bunu miui 10'dan beri yaşıyorum. Aldığımdan beri yani.

Modem ile aramda 3-4 metre toplasan yok. Sadece 2 duvar var arada.

Modemi aynı yerinde bel hizasına kaldırdım, biraz daha iyi gibi oldu, ama oyunda ping yükselmesi, ani donukluklar oluyor. Bi daha xiaomi mi? asla. Bu kadar zayif wifi performansı olamaz ya, olmamalı. Herşeyi ile sabıkalı bir model. Buradan mi 8 lite alacaklara sesleniyorum almayın. İmkanınız varsa da satın başka markaya yönelin. Ben az kanser olmadım bu durum yüzünden.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Bluetooth kaynaklı wifi kopması sorunu Xiaomi de sıkıntı. Bluetooth cihazı bağlı ise bağlantı kesip deneyin.
Ayrıca mi paylaşım veya NFC yı kapalı tutun.

Oyla:

Sefulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mİ8 Lite
18 Mayıs 2019
Konular
4
Gameturbo kapalı, wifi ayarlarından; wifi yardımcısı ve trafik modu kapalı. Mobile legends oynuyorum ve kopuyor. Sadece oyun oynarken değil, indirme yaparken de gidiyor. Ve ben bunu miui 10'dan beri yaşıyorum. Aldığımdan beri yani.

Modem ile aramda 3-4 metre toplasan yok. Sadece 2 duvar var arada.

Modemi aynı yerinde bel hizasına kaldırdım, biraz daha iyi gibi oldu, ama oyunda ping yükselmesi, ani donukluklar oluyor. Bi daha xiaomi mi? asla. Bu kadar zayif wifi performansı olamaz ya, olmamalı. Herşeyi ile sabıkalı bir model. Buradan mi 8 lite alacaklara sesleniyorum almayın. İmkanınız varsa da satın başka markaya yönelin. Ben az kanser olmadım bu durum yüzünden.

Wifi'de. Ek ayarlarda Trafik modunu aç ve normal olarak işaretle

Oyla:
Üst Alt