Yardım Oyunda ekran hz düşüyor omix X600

Said bera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Said Bera
Cihazım
Omix x600
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
4 GB normal ram + 4 GB arka plan ram
Telefon Modeli
Omix x600
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Omix x600 kullanıyorum ekran hz 90 da fakat fifa'ya girince ekran hz 60 a düşüyor otomatik hz ayarı yaptım yine 60 hz de kaldı bazende FIFA' ya girdiğim ekran hz 90.cikiyor 60 FPS alıyorum (çok nadir)sebebini bilen varmı

mah1r_07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahir
Cihazım
Omix X600
Konular
0
hocam custom rom denediniz onlarda da değişiklik yoksa sizin cihazınızın verebileceği max performans budur. yapcak bişey yok
Keşke omix denen bir marka duymasaydım almasaydım xiaomi ikiye katlar xiaomi bin basar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam custom rom denediniz onlarda da değişiklik yoksa sizin cihazınızın verebileceği max performans budur. yapcak bişey yok
Keşke omix denen bir marka duymasaydım almasaydım xiaomi ikiye katlar xiaomi bin basar

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam maalesef günümüzde insanlar yeteri kadar araştırma yapmadan cihaz alıyor. birdaha telefon alacağınızda iyice araştırın

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Xiaomi de böyle bir sorun yok değilmi
var hocam xiaomide de oyundayken ekran hz düşüyor ama miui 12.5te rootsuz düşmesi engellenebiliyor ama 13 ve 14te root gerekiyor düşmesini engellemek için

Oyla:

mah1r_07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahir
Cihazım
Omix X600
Konular
0
Hocam omixde bilgisayarsız root atabilirmiyim + dinamik yenileme hızı diye birşey var o kapatılıyormuş omixde kapatılıyormu yoksa sadece poco x3 de mi

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam omixde bilgisayarsız root atabilirmiyim + dinamik yenileme hızı diye birşey var o kapatılıyormuş omixde kapatılıyormu yoksa sadece poco x3 de mi
Hocam omix cihazınız için herhangi bir twrp bulunuyorsa onu indirip pc ile flashlayın magiski twrpden kurabilirsiniz, ikinci bir yöntem olarak da magisk managerden yamalanan boot dosyasını pc ile flashlayabilirsiniz yani iki yöntem için de pc gerekiyor fakat pcsiz twrp kurmak için bir yöntem bulunuyor ama bu yöntem için bir adet daha telefon ve 2. telefona takabileceğiniz bir otg kablosu gerekiyor size aşağıya video linki koydum bakabilirsiniz. Başka bir yöntem bulunmuyor ya otg ve 2. telefon veya pc gerek. İkinci sorunuza gelirsek de dinamik yenileme hızı olayı miui ve one ui arayüzlerinde bulunuyor omixin yazılımında mevcut değil bildiğim kadarıyla.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

mah1r_07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahir
Cihazım
Omix X600
Konular
0
Hocam yeni cihaz alıcam samsung markasından ama bir sorum var şarj olurken oyun oynanıyormu yani telefon kapanmaz değilmi sarjda alır yani ?

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam yeni cihaz alıcam samsung markasından ama bir sorum var şarj olurken oyun oynanıyormu yani telefon kapanmaz değilmi sarjda alır yani ?
Samsunglarda ısı koruma modu var hocam. Sarjdayken cihaz çok ısınırsa telefon kendini bir süreliğine kapatıyor biraz soğusun diye. O sorun yaratabilir. Snapdragon islemcilere bakın ve bana kalırsa Samsung'a çok yönelmeyin bana göre Samsung sadece kamerada başarılı

Oyla:

mah1r_07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahir
Cihazım
Omix X600
Konular
0
Hocam benim omix x600 pubg mobile diye bir oyun var mesela 90 fps yapamıyorum ama 60 hz de 60 fps gfx tool config ile oluyor ama ama 90hz de 45 fps limiti oluyor

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam benim omix x600 pubg mobile diye bir oyun var mesela 90 fps yapamıyorum ama 60 hz de 60 fps gfx tool config ile oluyor ama ama 90hz de 45 fps limiti oluyor
gfx tool güvenilir gelebilir ama sistem farkederse ban atıyor oyun dosyalarıyla oynamaktan dolayı. magiskten 90 fps unlocker modülü kurarsanız 90 fps otomatik aktifleşir gfx toola gerek kalmaz

Oyla:
Üst Alt