Hocam Monster da köklü bir marka 20 yıl dile kolay.Vatan bilgisayar,teknosa gibi yerlerde teşhir ürünleri oluyor. Gidip mağazalardan bizzat sorun çok iyi ürünler var. i7 7770HQ 16GB ram 1070 6GB 1TB HDD 128SSD Asus Rog laptop bulmuştum Vatanda 12-13k bandından 8.5k'ya düşmüştü. Arka kapakta çizikler vardı onun dışında hiçbir sorunu yoktu. Tüketici kredisi çıkmadığı için anlamamıştım. Monster,Acer,Casper bunlara bakıp bakit kaybetme. Adı olan belli standartları olan markaları tercih et. Örnek; Asus,Msi,Lenovo,Alienware (TR'de varmı bilmiyorum). 9k çok ciddi para gidipte çöpe atma alt ve orta sınıf bir markanın laptopunu alıp.
Hocam monster Casper vs sittin sene bakma arkadaşım aldı 10bin liraya Asus 1050ti 500ssd 16 ram 90hz i7 işlemci eğer bu pcye gaming logosu nasılsa fiyatı 15 bin olurdu emin olun gaming adı altında sittin sene bakmayın benden size tavsiyeYorumlarınız için teşekkür ederim yaklaşık 2 haftadır inceliyorum piyasayı hareketlenmeyi.
Herkesin fikrini soruyorum inceleme videoları izliyorum yurt dışında maalesef bi akrabam yok ileriye dönük olacağından gpu ve cpu önemli şu an ram ve depolama sonradan ekleyebiliriz.
Hocam arkadaşınız ne zaman aldı ?Hocam monster Casper vs sittin sene bakma arkadaşım aldı 10bin liraya Asus 1050ti 500ssd 16 ram 90hz i7 işlemci eğer bu pcye gaming logosu nasılsa fiyatı 15 bin olurdu emin olun gaming adı altında sittin sene bakmayın benden size tavsiye
Hocam monster Casper vs sittin sene bakma arkadaşım aldı 10bin liraya Asus 1050ti 500ssd 16 ram 90hz i7 işlemci eğer bu pcye gaming logosu nasılsa fiyatı 15 bin olurdu emin olun gaming adı altında sittin sene bakmayın benden size tavsiye
Bir hafta kadar oldu sanırım ya bir ya iki olsa gerekHocam arkadaşınız ne zaman aldı ?
Hocam monster Casper vs sittin sene bakma arkadaşım aldı 10bin liraya Asus 1050ti 500ssd 16 ram 90hz i7 işlemci eğer bu pcye gaming logosu nasılsa fiyatı 15 bin olurdu emin olun gaming adı altında sittin sene bakmayın benden size tavsiye
Arkadaşa sağlam kazık atmışlar hocam, zaten piyasaya çıkış fiyatları 5-6 civarıydı en iyilerinin. Arkadaşa söyleyin iade edebilirse etsin, para kolay kazanılmıyor ; kandırmışlar bariz olarak.Bir hafta kadar oldu sanırım ya bir ya iki olsa gerek