- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Note 9 pro
- Konular
- 72
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler tavsiye içinMi 10 t pro tavsiye ederim 144 hz ekranı için tabi sn 865 ye var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsunglarda siyah ekran sorunu oluyormuş sizde oldu mu ?Hocam bence size m51 öneririm xiaomi de o kadar para bayılacaksınız amoled ekran değil insan biraz kaliteli ekran bekliyor:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim içimdeki ukte hep rog olmuştur ama çok pahalı yurtdışı mi oneriyosunuz ?Xiaomi telefonlar iyi de Amoled olmaması oyun için çok büyük bir eksi, ROG serisi ya da Nubia bakabilirsiniz. Şahsen o kadar çıkmışken az daha zorlar 5000 bandında ROG 3 alırdım ; en iyisi ROG telefonlar bana göre ama Nubia da iyidir. Xiaomi telefonlar oyun için pek iyi değil bence ; sorunsuz yazılımları yok.
Teşekkürler öneriniz içinHocam Poco F2 pro diyecem ama onda da 60 hz ekran var. Mi 10t pro 144 hz ekran var ama onda da bu sefer ips lcd ekran var. ben olsam bu ikisinden birini alırdım. tercih sizin.
Çok teşekkürler bu özelliklere baktığımda hep rog black shark gibi cihazlar gözüküyor. Hep bu cihazların guncellemelerini merak etmisimdir. Yurtdışı alıp imei attirirsam guncellemelerde sorun yaşar mıyım ?Hocam olmazsa olmaz özellikleri sayayım size
En az 120 hz ekran hızı olmalı
İşlemcisi sp 865 ve civarı olmalı
bu ikisi çok önemli oyun için
ve batarya hocam en 5000 mah olmalı
Saydiginiz ozelliklere dikkat edeceğim. Teşekkürler.Eyüp Batuhan, 3.1 Ghz 8 çekirdek işlemci 16 Gb ram 512 Gb depolama, 6000 mah pil...
Yanına birde asus rog phone gamepad lazım.
Özetle telefon dünyasının oyun konsolu oldu rog.
Ben asusun bu hamlesinin geri dönüşleri olacağını oyun odaklı telefon modellerinin diğer markalarcada çıkarılacağını düşünüyorum. Nasıl laptop lar iki kisma ayrıldı oyun bilgisayarı ve iş bilgisayarı diye, telefonlarda oyle olacak.
Çok teşekkürlerButceniz yetseydi rog serisi onerebilirdim fakat bu butce ile onerim mi10T olurdu.
İps ekran kalitesi gayet iyi.
İslemcisi guzel ve 144hz
Her turlu destek veren oyunu 90Fps ustu oynatir.
Mi10T pro da olabilir, tek fark kamera.
Ki duz modeli ile cok da fark yok.
Tavsiyem mi10t, malum yollardan 3500-3600 bandinda bulabilirsiniz, üstu de cebinizde kalir
Son düzenleme: