Oyun Oyun telefonu önerisi

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Mi 10 t pro tavsiye ederim 144 hz ekranı için tabi sn 865 ye var
Teşekkürler tavsiye için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence size m51 öneririm xiaomi de o kadar para bayılacaksınız amoled ekran değil insan biraz kaliteli ekran bekliyor:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Samsunglarda siyah ekran sorunu oluyormuş sizde oldu mu ?

Xiaomi telefonlar iyi de Amoled olmaması oyun için çok büyük bir eksi, ROG serisi ya da Nubia bakabilirsiniz. Şahsen o kadar çıkmışken az daha zorlar 5000 bandında ROG 3 alırdım ; en iyisi ROG telefonlar bana göre ama Nubia da iyidir. Xiaomi telefonlar oyun için pek iyi değil bence ; sorunsuz yazılımları yok.
Benim içimdeki ukte hep rog olmuştur ama çok pahalı yurtdışı mi oneriyosunuz ?

Hocam Poco F2 pro diyecem ama onda da 60 hz ekran var. Mi 10t pro 144 hz ekran var ama onda da bu sefer ips lcd ekran var. ben olsam bu ikisinden birini alırdım. tercih sizin.
Teşekkürler öneriniz için

Hocam olmazsa olmaz özellikleri sayayım size
En az 120 hz ekran hızı olmalı
İşlemcisi sp 865 ve civarı olmalı
bu ikisi çok önemli oyun için
ve batarya hocam en 5000 mah olmalı
Çok teşekkürler bu özelliklere baktığımda hep rog black shark gibi cihazlar gözüküyor. Hep bu cihazların guncellemelerini merak etmisimdir. Yurtdışı alıp imei attirirsam guncellemelerde sorun yaşar mıyım ?

Eyüp Batuhan, 3.1 Ghz 8 çekirdek işlemci 16 Gb ram 512 Gb depolama, 6000 mah pil...
Yanına birde asus rog phone gamepad lazım.
Özetle telefon dünyasının oyun konsolu oldu rog.
Ben asusun bu hamlesinin geri dönüşleri olacağını oyun odaklı telefon modellerinin diğer markalarcada çıkarılacağını düşünüyorum. Nasıl laptop lar iki kisma ayrıldı oyun bilgisayarı ve iş bilgisayarı diye, telefonlarda oyle olacak.
Saydiginiz ozelliklere dikkat edeceğim. Teşekkürler.

Butceniz yetseydi rog serisi onerebilirdim fakat bu butce ile onerim mi10T olurdu.
İps ekran kalitesi gayet iyi.
İslemcisi guzel ve 144hz
Her turlu destek veren oyunu 90Fps ustu oynatir.
Mi10T pro da olabilir, tek fark kamera.
Ki duz modeli ile cok da fark yok.
Tavsiyem mi10t, malum yollardan 3500-3600 bandinda bulabilirsiniz, üstu de cebinizde kalir :)
Çok teşekkürleryn~~

Son düzenleme:

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
kardesim sorunsuz bi sekilde oyun oynamak mi istiyorsun ? oyleyse eger iphone al rahatina bak.a bionic islemcisi kirin 9000 exynos snap 888 hepsini tokatlar ezip gecer ustlerine toprak bile atar.android telefonlar oyun ici iyi degil.ben 1saatlik iphone 11 le pubg oynarken dahada emin oldum.iosda o akicilik hic bir telefonda yok ya.android 90 fpsi iosun 40 fpsine beraber.iphone oyun konusunda en iyisi.ama pahali iste cok pahali

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
kardesim sorunsuz bi sekilde oyun oynamak mi istiyorsun ? oyleyse eger iphone al rahatina bak.a bionic islemcisi kirin 9000 exynos snap 888 hepsini tokatlar ezip gecer ustlerine toprak bile atar.android telefonlar oyun ici iyi degil.ben 1saatlik iphone 11 le pubg oynarken dahada emin oldum.iosda o akicilik hic bir telefonda yok ya.android 90 fpsi iosun 40 fpsine beraber.iphone oyun konusunda en iyisi.ama pahali iste cok pahali
Maalesef iPhone a bütçem yok

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Mi 10 t 8/128 kullanıyorum oyun vs için mükemmel pro versiyonda tercih edilebilir mi 10 t bile mükemmel bana göre benim için ram FPS ve ekran yenilenme hızı önemli ki bunlar işimi görüyor

Kdrkkslsvs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Paul
Cihazım
Mi 10T, Poco X3
Konular
7
Call of duty mobile oynuyorum. Aklımda Nubia red magic, black shark, poco f2 pro, mi 10t pro gibi modeller var yurtdışı cihaz olarak. Maksimum bütçem 4500 civarı. Antutu puanlarına göre araştırıyorum. Hem oyun için telefon önerilerinizi hemde oyun telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Mi 10 t al kafan rahat etsin

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
MI 10T Pro iyidir, ekran IPS olsa da 865 işlemci uzun süre oyun oynatır. Xiaomi Black Shark 3'te fena değil hem sırf oyun telefonu ve o da 865 işlemci ve 90HZ amoled ekran, ben olsam ona bakardım(Tabi rom ve root durumları yok).

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
3500 TL gibi düşük bir bütçe ile 8/128 yurtdışı Mi 10T aldım ben. Global hem de.
Canavar gibi oyun performansı var şiddetle tavsiye ederim. Kamera beklentin yüksekse Mi 10 T Pro bakabilirsin. Mi 10 T ile Mi 10 T Pro arasında tek fark kamera.

Üst Alt