Hocam istediğiniz kerneli kurun arkada çalışan gereksiz bir sürü sistem hizmeti var miui romlarlarda. Ayrıca pe 12 nin kendine özel oyun modu var. İkisini de uzun zaman denedim. Performansta her zaman aops fonlar üstündür. Kaldı ki mantıklı olan da budur. Üst çubuğu açıldığına hiç şahit olmadım. İllaki açılıyordur. Game turboyu da performans için kapatmayı öneriyorlar. Oyunlarda fps artışı sağlıyor. Mıuı ın tek artısı daha fazla özelleştirme seçeneği ve bununla beraber gelen daha fazla hizmet. Oyuncu telefonların romları da aops temelidir. Black shark ın Joy uı olduğu gibi.Yanılıyorsunuz. Kernel takviyesi ile miui romlar gayet iyi performans veriyor. AOSP rom oyun için baş belası çünkü game turbodaki gibi oyunda hareketleri kısıtlayan bir özellik yok. Sürekli üst çubuk açılıp duruyor kanser ediyor. Büyük çaplı oyunlar oynayanlar için çok kötü bu.
Hocam sizin kullandığınız AOPS rom nedir? Bizi daha fazla bilgilendirebilir misiniz?Hocam istediğiniz kerneli kurun arkada çalışan gereksiz bir sürü sistem hizmeti var miui romlarlarda. Ayrıca pe 12 nin kendine özel oyun modu var. İkisini de uzun zaman denedim. Performansta her zaman aops fonlar üstündür. Kaldı ki mantıklı olan da budur. Üst çubuğu açıldığına hiç şahit olmadım. İllaki açılıyordur. Game turboyu da performans için kapatmayı öneriyorlar. Oyunlarda fps artışı sağlıyor. Mıuı ın tek artısı daha fazla özelleştirme seçeneği ve bununla beraber gelen daha fazla hizmet. Oyuncu telefonların romları da aops temelidir. Black shark ın Joy uı olduğu gibi.
Hocam sizin kurulum yönteminiz ile yaptım. Rom dosyasını 2 defa indirdim ancak TWRP ile romu düzgün (hatasız ve doğru) kurmama rağmen POCO yazısında kalıyor ve sürekli yeniden başlatıyor. Sanırsam MIUI 13'e kadar AOPS rom üzerinden gideceğim.Bir arkadaş vardı bana inanmayan onun için video koyacaktım zaten nasip size oldu. Akıcı diyorum yok olamaz diyor. O kadar çok deneme yaptım ki maksat başkaları uğraşmasın.
Hocam istediğiniz kerneli kurun arkada çalışan gereksiz bir sürü sistem hizmeti var miui romlarlarda. Ayrıca pe 12 nin kendine özel oyun modu var. İkisini de uzun zaman denedim. Performansta her zaman aops fonlar üstündür. Kaldı ki mantıklı olan da budur. Üst çubuğu açıldığına hiç şahit olmadım. İllaki açılıyordur. Game turboyu da performans için kapatmayı öneriyorlar. Oyunlarda fps artışı sağlıyor. Mıuı ın tek artısı daha fazla özelleştirme seçeneği ve bununla beraber gelen daha fazla hizmet. Oyuncu telefonların romları da aops temelidir. Black shark ın Joy uı olduğu gibi.
12.3 ile böyle bir şey olması mümkün değil Bence siz ya format kısmını atladınız ya da yanlış rom bir dosya kurdunuz.Hocam sizin kullandığınız AOPS rom nedir? Bizi daha fazla bilgilendirebilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin kurulum yönteminiz ile yaptım. Rom dosyasını 2 defa indirdim ancak TWRP ile romu düzgün (hatasız ve doğru) kurmama rağmen POCO yazısında kalıyor ve sürekli yeniden başlatıyor. Sanırsam MIUI 13'e kadar AOPS rom üzerinden gideceğim.
Şu oyun modundan bir ekran görüntüsü alabilir miyim? Pixel Experience arayüz olarak akıcı ama oyun için inceliği yok. Miui arayüzü her halükarda önde. Game Turbo'yu performans için kapatmayı kim öneriyor? Fps artışı falan da sağlamaz. Sizin oynadığınız oyun ne?Hocam istediğiniz kerneli kurun arkada çalışan gereksiz bir sürü sistem hizmeti var miui romlarlarda. Ayrıca pe 12 nin kendine özel oyun modu var. İkisini de uzun zaman denedim. Performansta her zaman aops fonlar üstündür. Kaldı ki mantıklı olan da budur. Üst çubuğu açıldığına hiç şahit olmadım. İllaki açılıyordur. Game turboyu da performans için kapatmayı öneriyorlar. Oyunlarda fps artışı sağlıyor. Mıuı ın tek artısı daha fazla özelleştirme seçeneği ve bununla beraber gelen daha fazla hizmet. Oyuncu telefonların romları da aops temelidir. Black shark ın Joy uı olduğu gibi.
Bilemiyorum ancak şimdilik farkli bir aops rom kurdum diğer ayı bu romla kapatayım diğer ay düşünürüz birşleyler12.3 ile böyle bir şey olması mümkün değil Bence siz ya format kısmını atladınız ya da yanlış rom bir dosya kurdunuz.
Romu kuramamanız şaşırttı beni doğrusu. AOSP romlar da güzel FPS tabanlı oyun oynamıyorsanız iş görür. Ben AOSP romdan kamera ve oyunda üst çubuğun açılma sorunu nedeniyle vazgeçtim. Tabi bir de doğru düzgün çalışmayan yavaş yüz tanıma ve parmak izi faktörü vardı.Bilemiyorum ancak şimdilik farkli bir aops rom kurdum diğer ayı bu romla kapatayım diğer ay düşünürüz birşleyler
call of duty mobile, portal knights gibi ağır oyunlarda fps artışı sağlıyor. ayrıca gerek youtube da gerek forumda birçok kişi kapatmayı fps düşüşüne çözüm olarak gösteriyor12.3 ile böyle bir şey olması mümkün değil Bence siz ya format kısmını atladınız ya da yanlış rom bir dosya kurdunuz.
Şu oyun modundan bir ekran görüntüsü alabilir miyim? Pixel Experience arayüz olarak akıcı ama oyun için inceliği yok. Miui arayüzü her halükarda önde. Game Turbo'yu performans için kapatmayı kim öneriyor? Fps artışı falan da sağlamaz. Sizin oynadığınız oyun ne?
12.3 ile böyle bir şey olması mümkün değil Bence siz ya format kısmını atladınız ya da yanlış rom bir dosya kurdunuz.
Şu oyun modundan bir ekran görüntüsü alabilir miyim? Pixel Experience arayüz olarak akıcı ama oyun için inceliği yok. Miui arayüzü her halükarda önde. Game Turbo'yu performans için kapatmayı kim öneriyor? Fps artışı falan da sağlamaz. Sizin oynadığınız oyun ne?
Sağolun hocam bir inceleyecegimcall of duty mobile, portal knights gibi ağır oyunlarda fps artışı sağlıyor. ayrıca gerek youtube da gerek forumda birçok kişi kapatmayı fps düşüşüne çözüm olarak gösteriyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam arayüzünü de youtube dan izleyebilirsiniz. ben sırf arayüz kötü olduğu için aops kullanmıyordum. pe12 den sonra birdaha miui ın yüzüne bakmam
Romu kuramamanız şaşırttı beni doğrusu. AOSP romlar da güzel FPS tabanlı oyun oynamıyorsanız iş görür. Ben AOSP romdan kamera ve oyunda üst çubuğun açılma sorunu nedeniyle vazgeçtim. Tabi bir de doğru düzgün çalışmayan yavaş yüz tanıma ve parmak izi faktörü vardı.
Bu ara haber vermek istedim. Kernelde sorun varmış. Ben son sürüm olan x11 versiyonunu kuruyordum, onda birşeyler varmış. tam kurulum yaptım biraz kullananalım.Romu kuramamanız şaşırttı beni doğrusu. AOSP romlar da güzel FPS tabanlı oyun oynamıyorsanız iş görür. Ben AOSP romdan kamera ve oyunda üst çubuğun açılma sorunu nedeniyle vazgeçtim. Tabi bir de doğru düzgün çalışmayan yavaş yüz tanıma ve parmak izi faktörü vardı.