- Adım
- Ali
- Cihazım
- One+ 5
- Konular
- 0
Bedava UC atar valla abaza türk oyuncularıDeneyeceğim bakalım kadın sesi oluyorsa )
Bedava UC atar valla abaza türk oyuncularıDeneyeceğim bakalım kadın sesi oluyorsa )
Cozebildiniz mi. Ben de Pubg'de denemistim ancak sesim bir turlu degismedi. Kulakliksiz denemedim hiçkurmama gerek kalmadı kulaklıksız denedim çalışıyor bluetooth kulaklıkla olmuyor nedense. sonra modülü kurup denedim kulaklıkla yine olmadı onuda çözerim heralde bir şekilde
Kulaklıksız oluyor hocam kulaklıkla çözümünü aramadım pek müsait olamadımCozebildiniz mi. Ben de Pubg'de denemistim ancak sesim bir turlu degismedi. Kulakliksiz denemedim hiç
Tamam teşekkürler hocam müsait bir zamanda denicemKulaklıksız oluyor hocam kulaklıkla çözümünü aramadım pek müsait olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu konuda çözüm anlatılmış ordaki uygulama ile kulaklık bağlıyken telefonun kendi mikrofonunu kullanmasını sağlıyorsunuz ve ses değiştirici çalışıyor demiş arkadaş. Bana mantıklı bir çözüm gibi geldi deneyebilirsiniz isterseniz
23. mesajda attığım yöntemle kulaklık ilede çalışıyor denedimF2 proda kendiliginden var fakat kulaklık takılı iken ses değişmiyor. Kulaklık siz stabil çalışıyor
Poco X3 kendisinde mevcut rootsut
Ne İşe YararOyun Oynarken Karşıdaki kişiye sesinizi farklı gidiyor özelikle bayanların işine yarayacak tır
KurulumuÖncelikle Dosyayı indirip magasik ten kuralım o kadar sonra game turbodan kendinize göre ayarlayabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir