Yardım Oyun Oynarken ısınma

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
Selamın Aleyküm

Call of duy mobile ve pubg arada oynuyan birisiyim 1.ci el den sonra cihaz sıcak oluyor normalmı acaba normal sosyal ağda vs gezerken çok az sıcaklık oluyor oyunları yüksek ayarda oynuyorum

Cihaz : Redmi K20 Pro 8 / 256
Rom: MIUI 12.1 By Xiaomi.eu 20.7.23 Beta

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Selamın Aleyküm

Call of duy mobile ve pubg arada oynuyan birisiyim 1.ci el den sonra cihaz sıcak oluyor normalmı acaba normal sosyal ağda vs gezerken çok az sıcaklık oluyor oyunları yüksek ayarda oynuyorum

Cihaz : Redmi K20 Pro 8 / 256
Rom: MIUI 12.1 By Xiaomi.eu 20.7.23 Beta
Hocam valla konunun başlığı cevabı veriyor zaten. Oyun oynarken performans gerektiği için çok çok yüksek olmamak kaydıyla ısınması gayet doğal

Oyla:

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam valla konunun başlığı cevabı veriyor zaten. Oyun oynarken performans gerektiği için çok çok yüksek olmamak kaydıyla ısınması gayet doğal
bizim arkadaşda Mi9t Pro var benimki kadar ısınmıyor ama ondada aynı rom mevcut ve aynı ayarda oynuyoruz

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
bizim arkadaşda Mi9t Pro var benimki kadar ısınmıyor ama ondada aynı rom mevcut ve aynı ayarda oynuyoruz
Hocam valla çok etken var açıkçası. Hat ve wifi çekim durumu olur. Kılıf vs kullanıp kullanmamanız olur. Hatta elinizin ısınma ve terleme durumları bile etki edebilir. Açık bir sistem sonuçta telefon birçok enerji akışı yolu olabilir o kadar takılmayın

Oyla:

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
Hocam valla çok etken var açıkçası. Hat ve wifi çekim durumu olur. Kılıf vs kullanıp kullanmamanız olur. Hatta elinizin ısınma ve terleme durumları bile etki edebilir. Açık bir sistem sonuçta telefon birçok enerji akışı yolu olabilir o kadar takılmayın
kısaca note 8 pro kadar ısınıyor oadar diyim el yakma derecesi kadar değil normal mi yani sizdede oluyormu onu merak ettim

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
kısaca note 8 pro kadar ısınıyor oadar diyim el yakma derecesi kadar değil normal mi yani sizdede oluyormu onu merak ettim
Ben o cihaza sahip değilim hocam genel olarak söylüyorum. El yakacak derecelere çıkmıyorsa sıkıntı yok zaten. En kötü ihtimalle oyun oynadıktan sonra hemen çıkıp işlemci sıcaklığına vs bakın uygulama ile buraya yazın ona göre cevap verelim biz de isterseniz içinizi biraz daha rahatlatmak adına :)

Oyla:

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
Ben o cihaza sahip değilim hocam genel olarak söylüyorum. El yakacak derecelere çıkmıyorsa sıkıntı yok zaten. En kötü ihtimalle oyun oynadıktan sonra hemen çıkıp işlemci sıcaklığına vs bakın uygulama ile buraya yazın ona göre cevap verelim biz de isterseniz içinizi biraz daha rahatlatmak adına :)
tamamdır girip ısınınca bi derecesini öğrenip yazacağım :)

Oyla:

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Aynen derecesini belirt bende yarın senin için bakacağım, bu konuyu değerlendirelim.

Oyla:

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Dostum telefonundaki kılıfı çıkarıp oynamayı dener misin. Yaz ayları sebebiyle zaten cihazlar fazlasıyla ısınıyor. Kılıflar telefonu korumakla beraber ısıyı tutma durumunu da beraberinde getiriyor. Bi dene bence elle tutulur bi fark göreceksin.

Oyla:

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
2 el call of duyt mobile oynadım sıcaklıklar bu değerde kamera tarafı çok sıcak oluyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt