Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam size önerim rom rom gezeceğinize gelin MIUI tabanlı rom kullanın AOSP tabanlılar insanı sıkıyor ondan sonra uğraştırıyor.
Cihazın donanımı belli zaten bu işler romla kernelle bir yere kadar olur o da değecek bir fark değil.
Hocam size önerim rom rom gezeceğinize gelin MIUI tabanlı rom kullanın AOSP tabanlılar insanı sıkıyor ondan sonra uğraştırıyor.
Cihazın donanımı belli zaten bu işler romla kernelle bir yere kadar olur o da değecek bir fark değil.
dediğiniz romu kurdum tam benlik diyebilirim. 92 şarj var 53 dk ekran süresi verdi 33 dk clash of clans 13 dk instagram özelleştirmeleri felan da mevcut ama ben galeri uygulamasını silip google fotolar mesaj uygulamasını silip google mesaj kurmak istiyorum rom un rar dosyayına girdiğimde 481 mb boyutunda system.new.dat adlı klasör var galiba apk lar bunun içinde o içine nasıl girerim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonu .br ile bitiyor system.new.dat.br i system.new.dat.rar yaptığımda hata verdi .zip yaptım yine hata verdi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video ile çözüme ulaştım.
videoda ki işlemleri yapıyorum fakat 'something went wrong' hatası alıyorum.