4000 beni çok aşar ya ki indirimli haliBende 2 ay öncesine kadar arayış içerisindeydim fakat çareyi 'Dell İnspiron 7567'de buldum.
İndirimli olarak 4.000 TL gibi bir fiyata almıştım (2017'nin en iyi gaming laptop'u oluyor kendileri) şuan ki fiyatına dair bir fikrim yok.
Ama tavsiye eder miyim ? Şiddetle, SSD'si mevcut ama belki yetersiz gelebilir (128'lik ve 256'lık modelleri vardı galiba).
Bir bakın derim![]()
Onlar fiyat performans açısından monsterın gerisindr kalıyo sankiMSI laptoplar var oyun için olan modelleri.
tavsiye ederim
Onlar fiyat performans açısından monsterın gerisindr kalıyo sanki
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abra a5 v12.1 düşünüyorum daMSI laptoplar var oyun için olan modelleri.
tavsiye ederim
tabiki
monster ayrı tutmak lazım
Abra a5 v12.1 düşünüyorum da
Oyun için kullanacağım, programlamayla filan ilgilenmem i5 oyun için işimi görmez mimonster ayrı bir dünya tabi.
her ne kadar 7. nesil i5 işlemci olsada i7 tercih edin bence.
görür tabiki.Oyun için kullanacağım, programlamayla filan ilgilenmem i5 oyun için işimi görmez mi
Dell ile yolculuk nasıl gidiyor bütçem arttı ve ben hâlâ bilgisayar almadımBende 2 ay öncesine kadar arayış içerisindeydim fakat çareyi 'Dell İnspiron 7567'de buldum.
İndirimli olarak 4.000 TL gibi bir fiyata almıştım (2017'nin en iyi gaming laptop'u oluyor kendileri) şuan ki fiyatına dair bir fikrim yok.
Ama tavsiye eder miyim ? Şiddetle, SSD'si mevcut ama belki yetersiz gelebilir (128'lik ve 256'lık modelleri vardı galiba).
Bir bakın derim![]()