Oyun bilgisayarı için öneri verir misiniz

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Oyun oynamak için bilgisayar almayı düşünüyorum fakat dizüstü. Geniş bi fiyat aralığım var. 2000-3000 arasında bişey arıyorum. Aklında önerisi olan yazarsa memnun olurum

ertas268

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Samsung s4
Konular
1
monsterlara bak 3500 cıvarına varsa ındırımde oyun canavarı :)
link:
3000 verdin madem 500 daha bul kafan rahat etsin

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monsterlara bak 3500 cıvarına varsa ındırımde oyun canavarı :)
link:
3000 verdin madem 500 daha bul kafan rahat etsin
Hocam güzel diyosunuz da işte öğrenci olunca 500ün de hesabi oluyo 300ün de

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Yüksek performanslı dizüstü bilgisayara verilecek para ile daha iyi masaüstü toplanır ama tabi dizüstü rahatlığı denen olay var :)
Ben MSI GE60 kullanıyorum çok memnunum. Performans, kalite, ek özellikler falan çok iyi. Tek sorun diyebileceğim ısınma. O da her bilgisayarda -özellikle yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlarda vardır.

Uzun zamandır incelemediğim için tavsiye edebileceğim bir model yok ama MSI gaming serilerine mutlaka bak. Ayrıca oyun ağırlıklı kullanacağın için illa i7 işlemci olsun deme zaten i5 ile gayet yeterli performans alırsın hem daha ucuz olur. Dikkat etmen gereken şey işlemcinin son nesil olması. Ayrıca MSI genelde HQ işlemci kullanıyor normal düz serilerden daha performanslı oluyor.
Tabi en önemli nokta ekran kartı. Çünkü oyun oynacaksın ekran kartın iyi olmalı. Mutlaka GTX serisi olsun bunlar yüksek performanslı kartlar. Tabi yine ekran kartı modeli önemli bunların hepsini incelemen gerekiyor. Alacağın modelleri, kullanılan işlemci, ekran kartlarını ayrıca incelemeni öneririm.
SSD olmayan modelleri tercih et daha ucuz olur ileride istersen SSD takarsın Windows'u ona kurarsın hız olarak mükemmel olur. Mesela ben aldığımda SSD yoktu daha sonra kendim SSD alıp taktım (250 GB) Windows'u, oyun, programları falan SSD'ye kuruyorum performans olarak çok iyi. HDD'yi de depo olarak kullanıyorum.
İncelemeler için technopat sitesini tavsiye ederim gerekli her şeyi orada bulabilirsin.

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Yüksek performanslı dizüstü bilgisayara verilecek para ile daha iyi masaüstü toplanır ama tabi dizüstü rahatlığı denen olay var :)
Ben MSI GE60 kullanıyorum çok memnunum. Performans, kalite, ek özellikler falan çok iyi. Tek sorun diyebileceğim ısınma. O da her bilgisayarda -özellikle yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlarda vardır.

Uzun zamandır incelemediğim için tavsiye edebileceğim bir model yok ama MSI gaming serilerine mutlaka bak. Ayrıca oyun ağırlıklı kullanacağın için illa i7 işlemci olsun deme zaten i5 ile gayet yeterli performans alırsın hem daha ucuz olur. Dikkat etmen gereken şey işlemcinin son nesil olması. Ayrıca MSI genelde HQ işlemci kullanıyor normal düz serilerden daha performanslı oluyor.
Tabi en önemli nokta ekran kartı. Çünkü oyun oynacaksın ekran kartın iyi olmalı. Mutlaka GTX serisi olsun bunlar yüksek performanslı kartlar. Tabi yine ekran kartı modeli önemli bunların hepsini incelemen gerekiyor. Alacağın modelleri, kullanılan işlemci, ekran kartlarını ayrıca incelemeni öneririm.
SSD olmayan modelleri tercih et daha ucuz olur ileride istersen SSD takarsın Windows'u ona kurarsın hız olarak mükemmel olur. Mesela ben aldığımda SSD yoktu daha sonra kendim SSD alıp taktım (250 GB) Windows'u, oyun, programları falan SSD'ye kuruyorum performans olarak çok iyi. HDD'yi de depo olarak kullanıyorum.
İncelemeler için technopat sitesini tavsiye ederim gerekli her şeyi orada bulabilirsin.
Geniş tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bakalım araştırıyorum

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31

Hocam abra a5 v12.1.2 hakkındaki düşünceniz nedir hocam

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
hocam yeni nesil abralar sizi daha memnun eder ve şuan indirimdeler hem daha uzun kullanırsınız

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
hocam yeni nesil abralar sizi daha memnun eder ve şuan indirimdeler hem daha uzun kullanırsınız
V12.1 i alıp hddsini kendim takayım diyorum , indirim ne kadar sürer

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
V12.1 i alıp hddsini kendim takayım diyorum , indirim ne kadar sürer

hocam yanlış hatırlamıyorsam 1 tb hdd sahip bence yeterli tabi siz ihtiyaçlarına göre zaten özelleştirirsiniz indirim süreci ya yaz içindir yada bayram

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
hocam yanlış hatırlamıyorsam 1 tb hdd sahip bence yeterli tabi siz ihtiyaçlarına göre zaten özelleştirirsiniz indirim süreci ya yaz içindir yada bayram
V12.1 de ssd var hdd yok hocam ssdli alip hddyi kendim takim diye düşündüm

Üst Alt