- Adım
- Ömür
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10T
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.1.2
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi 10T
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Öncelikle selamın aleyküm merhaba arkadaşlar.
Xiaomi Mi 9T - Mi 10T kullanmaktayım.
Oynamış olduğum strateji bir oyunda saldırı aldığımda anlık bildirim malesef gelmiyor. Yani tam olarak şöyleki tuş kilidini kapattığımda ilk 10-20 veya 30dk içinde bi durum olursa bildirim geliyor . Fakat ortalama 1 saat sonra gelen saldırının bildirimi ekrana düşmüyor bazen daha kısa olabiliyor bu süre. Ama ben ne zaman ki tuş kilidini açıyorum ( Whatsappdan mesaj geliyor) o zaman bildirim geliyor ötüp uyarıyor. Yani gece 2 de gelmesi gereken bildirimi sabah 7 de uyanınca görmüş oluyorum. Yani internetin kesilmesi gibi bi durum olsa whatsappdan mesaj gelmez.
Aynı zamanda Line WhatsApp gibi uygulamalardan görüntülü arama gelince telefon çalmıyor. Uygulamaya girince cevapsiz arama bildirimi alıyorum.
Dipnot: Ekran açıkken bir işle meşgulken olası tüm oyun bildirimini alıyorum.
- Arka plan kısıtlaması yok
- Rahatsız etme modu aktif değil
- Hiç bir güç tasarrufu aktif değil
- Uygulama ayarlarından tüm izin yetkiyi verdim
- Otomatik başlatma aktif
- Pil tasarrufunda kısıtlama yok
- Uygulamayı ön belleğe kilitledim sonuç olumsuz
- Wifi veya Mobil veride de aynı sorun baş gösterdi
Ne yapmalıyım dostlar yardımcı olun lütfen. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Xiaomi Mi 9T - Mi 10T kullanmaktayım.
Oynamış olduğum strateji bir oyunda saldırı aldığımda anlık bildirim malesef gelmiyor. Yani tam olarak şöyleki tuş kilidini kapattığımda ilk 10-20 veya 30dk içinde bi durum olursa bildirim geliyor . Fakat ortalama 1 saat sonra gelen saldırının bildirimi ekrana düşmüyor bazen daha kısa olabiliyor bu süre. Ama ben ne zaman ki tuş kilidini açıyorum ( Whatsappdan mesaj geliyor) o zaman bildirim geliyor ötüp uyarıyor. Yani gece 2 de gelmesi gereken bildirimi sabah 7 de uyanınca görmüş oluyorum. Yani internetin kesilmesi gibi bi durum olsa whatsappdan mesaj gelmez.
Aynı zamanda Line WhatsApp gibi uygulamalardan görüntülü arama gelince telefon çalmıyor. Uygulamaya girince cevapsiz arama bildirimi alıyorum.
Dipnot: Ekran açıkken bir işle meşgulken olası tüm oyun bildirimini alıyorum.
- Arka plan kısıtlaması yok
- Rahatsız etme modu aktif değil
- Hiç bir güç tasarrufu aktif değil
- Uygulama ayarlarından tüm izin yetkiyi verdim
- Otomatik başlatma aktif
- Pil tasarrufunda kısıtlama yok
- Uygulamayı ön belleğe kilitledim sonuç olumsuz
- Wifi veya Mobil veride de aynı sorun baş gösterdi
Ne yapmalıyım dostlar yardımcı olun lütfen. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.