Yardım Oyun bildirimi Line WhatsApp aramaları gelmiyor

XiaomiOmur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömür
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.1.2
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 10T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle selamın aleyküm merhaba arkadaşlar.
Xiaomi Mi 9T - Mi 10T kullanmaktayım.
Oynamış olduğum strateji bir oyunda saldırı aldığımda anlık bildirim malesef gelmiyor. Yani tam olarak şöyleki tuş kilidini kapattığımda ilk 10-20 veya 30dk içinde bi durum olursa bildirim geliyor . Fakat ortalama 1 saat sonra gelen saldırının bildirimi ekrana düşmüyor bazen daha kısa olabiliyor bu süre. Ama ben ne zaman ki tuş kilidini açıyorum ( Whatsappdan mesaj geliyor) o zaman bildirim geliyor ötüp uyarıyor. Yani gece 2 de gelmesi gereken bildirimi sabah 7 de uyanınca görmüş oluyorum. Yani internetin kesilmesi gibi bi durum olsa whatsappdan mesaj gelmez.
Aynı zamanda Line WhatsApp gibi uygulamalardan görüntülü arama gelince telefon çalmıyor. Uygulamaya girince cevapsiz arama bildirimi alıyorum.

Dipnot: Ekran açıkken bir işle meşgulken olası tüm oyun bildirimini alıyorum.

- Arka plan kısıtlaması yok
- Rahatsız etme modu aktif değil
- Hiç bir güç tasarrufu aktif değil
- Uygulama ayarlarından tüm izin yetkiyi verdim
- Otomatik başlatma aktif
- Pil tasarrufunda kısıtlama yok
- Uygulamayı ön belleğe kilitledim sonuç olumsuz
- Wifi veya Mobil veride de aynı sorun baş gösterdi

Ne yapmalıyım dostlar yardımcı olun lütfen. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Garantili ise fabrika ayarlarına sıfırlayın, garantisiz ise farklı bir roma geçin. Bazen romların kurulumundan kaynaklı kalıcı saçma sorunlar olabiliyor. Misal kendi cihazımda kullandığım romu ilk kurduğumda bildirim sorunu vardı ama yeniden kurunca düzeldi. Aynı rom olmasına rağmen bile sorun olabiliyor.

Oyla:

XiaomiOmur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömür
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
2
Garantili ise fabrika ayarlarına sıfırlayın, garantisiz ise farklı bir roma geçin. Bazen romların kurulumundan kaynaklı kalıcı saçma sorunlar olabiliyor. Misal kendi cihazımda kullandığım romu ilk kurduğumda bildirim sorunu vardı ama yeniden kurunca düzeldi. Aynı rom olmasına rağmen bile sorun olabiliyor.
Garantili cihaz daha 1 aylık. Hard reset attım defalarca sonuç değişmedi. Rom işlerine de giremiyorum tecrübem ve cesaretim yok malesef

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Garantili cihaz daha 1 aylık. Hard reset attım defalarca sonuç değişmedi. Rom işlerine de giremiyorum tecrübem ve cesaretim yok malesef
Romun kendi sorunu olabilir hocam. Türkiye romuna sahip olduğunuzu düşünerek konuyu atıyorum, konu altındaki yorumları okuyunuz.

Oyla:

XiaomiOmur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömür
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
2
Romun kendi sorunu olabilir hocam. Türkiye romuna sahip olduğunuzu düşünerek konuyu atıyorum, konu altındaki yorumları okuyunuz.
Mesela cihazda bi ufak sorunum daha var telefonla konusma esnasinda isim geregi cihazi omuz yoluyla kulagimda tutarken ekran ışığı kendiliğinden yanıyor kulaktan alıp tekrar koyunca sönüyor ama görüşme esnasinda tekrar olabiliyor. Careyi tuş kilidinde buluyorum. Sanki dikeyden yataya geçiş yaparken sapıtıyor. Normal elle tuttugum gorusmelerde herangi bi sorun yaşamamıştım. Bu son guncelleme cihazi sarstı sanki. Dosya yoneticindeki dosyalara erişimde bile bi takım şeyler olmuştu şimdi düzeldi naptiysam.

Oyla:
Üst Alt