Çözüldü Oyun açılmıyor

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Hocam evde şuan için pc yok maalesef yoksa deneyip bakardım ama olacaksa kesin deneyen arkadaşlar yaparsa geri dönüş için çok makbule geçer..
Hocam eger evde wifi varsa vmos uygulamasını indirin. Neden wifi sordum çünkü yaklaşık 1-1,2gb boyutu var. Windows ile aranız varsa sanal PC uygulaması varya virtual box aynı mantık. Telefonun içinde başka bir işletim sistemi çalışıyor uygulama içinde. Cihaza rom falan kurmuş olmuyorsunuz:) Sadece uygulama içinde farklı bir işletim sistemi var sorunsuz çalışır diye tahmin ediyorum. Deneyin buraya yazın hocam. Bu programın rootlu versiyonu da var sitesinde ilgilenenler bakabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google playden kaldırılmış. Link:

Arkadaşlar hayırlı geceler merak edip baktım en son 2018de güncellenmiş bir oyun yani andorid 10 için bir düzenleme yapmamışlar yorumlarada bakacak olursanız ne kadar andorid 9 ve 10 kullanan cihaz varsa çoğu şikayetçi olmuş heralde askıya aldılar ekip 2 senedir diger uygulamaları üzerinde çalışmış sanırım
Bende öyle tahmin ediyorum hocam hayırlısı bakalım güzel oyundu..

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam evde şuan için pc yok maalesef yoksa deneyip bakardım ama olacaksa kesin deneyen arkadaşlar yaparsa geri dönüş için çok makbule geçer..

Bende öyle tahmin ediyorum hocam hayırlısı bakalım güzel oyundu..
Yok hocam yanlış anladınız bilgisayar lazım değil:D Sadece bigisayardaki virtual boxla aynı işlevde demiştim. Ama siz bilmiyormuşsunuz boşverin orayı. Attığım linkten apkyı indirip kurun uygulamayı açınca sanki başka bir telefonun içinde oluyorsunuz oyunu indirip kurarsınız.

Tıpkı telefondaki ikinci alan gibi, uygulamaya tıklayınca başka bir alana gidiyor sanırım android sürümü 5.1 di yani oyununuz açılır büyük ihtimal. :)

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
O zaman sadece apk dosyasını indirip oyunu tekrardan açmak kalıyor peki oyunu silip tekrar mı kurayım yoksa böylemi kalsın hemen apk yı indiriyorum

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
O zaman sadece apk dosyasını indirip oyunu tekrardan açmak kalıyor peki oyunu silip tekrar mı kurayım yoksa böylemi kalsın hemen apk yı indiriyorum
Hocam dediğim uygulamayı indirin girdiğinizde sanki başka bir telefonun içindeymiş gibi oluyorsunuz. Oraya Google hesabınızı ekler Google Play'e girip oyunu indirirsiniz. Uygulama içinden yapıyorsunuz işlemleri. Telefon ile bağımsız oluyor yani:)

Uygulamanın içine oyunu yüklemeniz lazım.

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Hocam dediğim uygulamayı indirin girdiğinizde sanki başka bir telefonun içindeymiş gibi oluyorsunuz. Oraya Google hesabınızı ekler Google Play'e girip oyunu indirirsiniz. Uygulama içinden yapıyorsunuz işlemleri. Telefon ile bağımsız oluyor yani:)

Uygulamanın içine oyunu yüklemeniz lazım.
Hocam uygulama içinde oyunu indirmeye çalışıyorum ama inmiyor nedendir bilmem WiFi ile ve mobil ağla denedim olmadı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-30-05-15-15-134_com.vmos.web.jpg
    Screenshot_2020-05-30-05-15-15-134_com.vmos.web.jpg
    718,8 KB · Görüntüleme: 4

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam uygulama içinde oyunu indirmeye çalışıyorum ama inmiyor nedendir bilmem WiFi ile ve mobil ağla denedim olmadı
Hocam Google Play'de ayarlara gelin Google play sürümüne tıklayın yeni bir sürüm indirilecek diyor bi 5dk bekleyin indirip kurunca yüklüyor.

Az önce indirip denedim oyun gayet güzel oynanıyor :)

Oldu mu hocam? Olduysa ufak bir tavsiye uygulamaya girmeden diğer uygulamalarınızı kapatıp girin kasmasın diye. :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-30-05-23-23-060_com.vmos.web.jpg
    Screenshot_2020-05-30-05-23-23-060_com.vmos.web.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Hocam maalesef uygulama güncel diyor play store güncellemedi bende o yüzden sorun devam ediyor

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam maalesef uygulama güncel diyor play store güncellemedi bende o yüzden sorun devam ediyor
Sürüm kaç yazıyor hocam? Güncel dediğine göre demekki guncellemiş. Bekleyin oyun indirilir kısa süre içerisinde. Durdurup tekrar deneyin. Uygulama içinde takılın 4,5 dk bakalım olacak mı.

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Evet bekledim oldu hocam sonunda açıldı oyun yalnız buna girmeden açmanın başka yolu yok gibi..

Üst Alt