- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- >Xiaomi 15<
- Meslek
- Eczane Teknisyeni
- Konular
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam evde şuan için pc yok maalesef yoksa deneyip bakardım ama olacaksa kesin deneyen arkadaşlar yaparsa geri dönüş için çok makbule geçer..
Hocam eger evde wifi varsa vmos uygulamasını indirin. Neden wifi sordum çünkü yaklaşık 1-1,2gb boyutu var. Windows ile aranız varsa sanal PC uygulaması varya virtual box aynı mantık. Telefonun içinde başka bir işletim sistemi çalışıyor uygulama içinde. Cihaza rom falan kurmuş olmuyorsunuzSadece uygulama içinde farklı bir işletim sistemi var sorunsuz çalışır diye tahmin ediyorum. Deneyin buraya yazın hocam. Bu programın rootlu versiyonu da var sitesinde ilgilenenler bakabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google playden kaldırılmış. Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle tahmin ediyorum hocam hayırlısı bakalım güzel oyundu..Arkadaşlar hayırlı geceler merak edip baktım en son 2018de güncellenmiş bir oyun yani andorid 10 için bir düzenleme yapmamışlar yorumlarada bakacak olursanız ne kadar andorid 9 ve 10 kullanan cihaz varsa çoğu şikayetçi olmuş heralde askıya aldılar ekip 2 senedir diger uygulamaları üzerinde çalışmış sanırım