Güzel bir paylaşım Elinize sağlıkResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
N
E
V
E
R
S
E
T
T
L
E
Rom - [OXYGEN OS] [Stable 10.3] Mi 9T Pro/K20 Pro [Android 10]
OnePlus 7'den OXYGEN OS Stable 10.3 Android 10 Firmware hakkında: GSI AB firmware. Çok düzgün ve hızlı çalışır. Görüntü OnePlus 7'den dönüştürüldü. Düzeltildi: - Wifi düzeltildi. - Parlaklık; - Otomatik parlaklık; - Fazla gsi çöplerinin temizlenmesi; - Ses; - Ana bilgisayar engelleme...forum.miuiturkiye.net
Rom - Redmi Note 8 OxygenOS — PORT | 10 Q (14.08.2020)
Redmi Note 8 OxygenOS — PORT | 10 Q Changelog: • August Security Patch • Vendor Updated • DT2W Working • Updated to OOS 11 apps • Keyboard Padding Fixed • Added Oneplus's V Shape Notch (Select it from Developer Options) Bugs: • Facelock • SDcard • Offline Charging works by changing kernel...forum.miuiturkiye.net
Rom - Oxygen Os [Cepheus] [Gsi] [Android 9]
ANDROİD 9 Arkadaşlar Kendim Kurdum Çalışıyor Sizinle De Paylaşmak İstedim BÜTÜN SORUMLULUK SİZE AİTTİR KURULUM Rom,Oxygen OS img ve gapps dosyalarını indip PC ye kopyalayın Telefondan twrp girin 1-Wipe-Usb Otg hariç herşeyi silin 2-Wipe- Format Data / yes deyin Reboot Recovery yapın 3- Pcden...forum.miuiturkiye.net
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Oxygen Os OP7 GSİ [9.0 Pie]-[PORT] Custom Rom
OxygenOS OP7 - GSİ Pie 9.0 Yapı Tarihi: 08.08.2019 Redmi Note 6 Pro için OnePlus 7'den derlendi. ROM: İNDİR FİX AFTER INSTALL: İNDİR PERMİSSİVER V4: İNDİR FP OFFSCREEN FİX: İNDİR Yükleme Talimatı: – Rom(rar) dosyasını Twrp klasörüne çıkartın. Cihazı Twrp moduna alın ve Twrp'den ; •...forum.miuiturkiye.net
Rom - Oxygenos Port Rom And9 Redmi 5 Plus
Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz Redmi 5 Plus Oxygenos...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom - Redmi Note 7 Oxygen OS Stable 10.3.1 - OnePlus 7 Port | Android 10_0/07.04.2020
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Durum: Beta , Resmi olmayan Temelli: AOSP Android sürümü: 10 Q Bilinen hatalar • Üçüncü parti uygulamalarla SD kartların okunması sorunu • SMS...forum.miuiturkiye.net
Güzel bir Rom Arayüzünü ben çok beğendim tek sorunu şuanda ısınma problemi var sarj olurken 42 dereceye çıkıyor ve normalde 38 derecede duruyor bu sorunun bir dahaki güncellemede çözülceğini sanıyorum Duvar kağıtları hareketli çok güzel gözüküyor Dolby atmosla beraber geliyor animasyonda kasmalar yok Isınma sorunu olmasa kullanıcağım Rom Kesinlikle Animasyonları ve Android 10 olması çok güzel Miui ye kafa tutuyor bir deneyin derim dönmek istersenizde dönersiniz.Oxygen os nasıl hocam redmi note 8 de paylaşımınızı gördüm de
Özellikleri bakımından gerçekten Miuiyi katliyan bir rom keşke ısınma sorunu olmasa işte tek sorun bu Romda en beğendim özellik Animasyonlarının çok güzel olmasıKafa tutmuyor katlıyor efsane bir rom
Teşekkürler hocamÖzellikleri bakımından gerçekten Miuiyi katliyan bir rom keşke ısınma sorunu olmasa işte tek sorun bu Romda en beğendim özellik Animasyonlarının çok güzel olması
Tşk ederim hocam dizede zahmet verdim 9t pro bölümüne tıklayınca yönlendirdi orda gördüm ekran görüntüleri ve video çekimi varmış bir kaç hatası varmış romun yinede ilk fırsatta deniyecegin insResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aliasaf hocamdan alıntıdır.