İstek üzerine Türkçe karekterleri olmayan fonta Türkçe karekterler ve TL Simgesi Eklenmiş Halidir.
Not: Fontu kullana bilmeniz için Custom rom kullanmanız gerekir ( örnek olarak eu rom)
ÖNEMLİ!!
Font ile alakalı sistemden açılmaması durumunda aşağıdaki işlemleri yapın.
Twrp'den advanced menüsüne girip file manager seçeneğini seçin, data/adb/modules/ klasörüne girin oradan modülün adına denk gelen klasörü silin ve cihazı yeniden başlatın.
MTZ Formatında
Regular (İnce) :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bold (Kalın) :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Modülü
( görseldeki gibi bold, ve regullar olarak kullanılacaktır.)
1-Overlock-magisk.zip dosyasını indirin .
2-Magisk uygulamasını açın> Modüllere girin>+ İşaretine basıp
-Overlock-magisk.zip dosyasını seçin>Yüklendikten sonra baştan başlatın.
Magisk Modülü Linki: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp link=Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EKSTRA Kalın Hali.
Magisk Modülü Linki: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp link=Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Font Yükleme Videolu Anlatım
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Sisteme Uyarlanmış Hali Görselleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk ile yükleme yaptığınızda daha önceki fontu pasif hale getirin ve tema uygulamasında da fontu varsayılan yapın.Bende neden olmuyor??
Magisk ten modülü ekliyorum ama yazı tiplerinde hiçbirşey görünmüyor.. mtz olarak ekleyince oluyor ama onda da isim görünmüyor.. ben magisk ile diğer fontları da yüklemek istiyorum.. yüklüyor sistemi yeniden başlatıyor ama fontlar da görünmüyor..??
Magisk ile yükleme yaptığınızda daha önceki fontu pasif hale getirin ve tema uygulamasında da fontu varsayılan yapın.
Ekteki ekran görüntüsü atmış olduğunuz görüntüde fontların hepsi seçili sadece kullanacağınız font seçli olması gerekiyor.
Hocam seçili olan yazı tipini pasif hale getirin ve ekteki konudaki magisk fontunu indirip deneyebilirmisinizHocam custom rom da yeniyim.. acemiliğimi mazur görün.. sadece 1 adet fontu modülde seçtim yeniden başlattım.. ama fontlar da hiçbirşey görünmüyor?