Haber Oukitel K6000 Plus ile alakalı yeni bilgiler

arslanalps

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
K6000 pro
Konular
36
Oukitel K6000 Plus ile alakalı yeni bilgiler

Bir K6000 pro kullanıcısı olarak benim beklediğim bir diğer telefon ise K6000 Plus

Gerek büyük bataryası gerekse sağlam kasası beni kendine çeken özellikleri olmuştur.

“The Conquer lakaplı telefonumuzda 12V/2A şarj desteği vardı. 6000 mah pilin 2 saate dolması demek bu da 3 de sarkabilir tabi.

Cihaz K6000 prodan biraz daha ince tasarıma sahip ve bu sefer ekranda asahi glass kullanılmış. Tam hatırlamıyorum ama kendisi de beğenilen sağlam camlardan biri.

Devamında ise Oukitel K6000 pro gibi cnc işleme 2,5d curved ekran gibi özellikler sabit kalmış.

Kameran kısmında ise yine 16 megapiksellik samsung sensör kullanılmış.(Omnivision 16880)

Ön tarafta ise 8mp 80 derece açıya sahip bir kamera kullanılmış. 8/16mp ler ise gerçek değerler yazılım ile yükseltme yapılmamış. Zaten arka kamera 8mp 13 16mp pek farketmiyor. Çekim kalitesini gösteren şeyler değil bunlar sonuçta.

Diğer bir gelişme ise cihaza gyroscope eklenmiş. Vr ile kullanacaklar için 6000 mah lık 5,5 inç bir telefon baya kullanışlı olabilir. Ama ağırlıktan dolayı boyun ağrıları ile karşılaşabilirsiniz:D

Daha fazla bilgi için:

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

exxper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
samsung s7 e
Konular
0
bu telefon alınırmı

arslanalps

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
K6000 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır neden alınmasın ben almayı düşünüyorum

exxper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
samsung s7 e
Konular
0
bende almayı düşünüyorum fiyatıda çok cazip youtube videolarında izledim oukitel ürünleri bayağı bir salam, sanırım 6000 plus oukitel markasının üst düzey telefonu gözüksede 6000 serisinin gülcellenmış hali gibi duruyor. meizu telefonlar belli bir süre sonra arıza veriyormuş ama oukitel uzun süre kullanılır diye düşünüyorum

arslanalps

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
K6000 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok doğrusun hocam yeni videolar haberler hakkında yorum yapıcam ileriki günlerde. gayet güzel cihaz

exxper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
samsung s7 e
Konular
0
mtk işlemcilere imei atmak basitmiş ama ben kayıtlı bir imei bulmazsam 3 ayda bir farklı imei atarsam sıkıntı olur mu

exxper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
samsung s7 e
Konular
0
telefonu bugün teslim aldım ilk izlenimim s7 edge ye alıştığım için telefon biraz kaba geldi ama alışırız sıkıntı yok :D

alpayçelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alpay
Cihazım
meizu
Konular
0
Kullanan arkadaşlarNasıl telefon bi sıkıntısı var mı. İMEİ sorunu çözülüyor mu. Nasıl hallettiniz. Özelden de bilgi alabilirim.

Üst Alt