Yardım Otomatik saat geri alma

incekara64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
gunaydin arkadaslar bu gece telefon saati 1 saat geri almis sabah oglumun 29 ekim torenine gedemedik telefonum redmi note 4 neden olmustur acaba

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hayır niye bölgeyi değiştirmeyi öneriyorsunuz anlamıyorum. Saati manuel geri almak basit bir işlem.
Aynen saati manuel ileri geri almak bilinen ve kolay bişe fakat durup dururken ağ tarafından sağlanan saat neden geri almış

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hayır niye bölgeyi değiştirmeyi öneriyorsunuz anlamıyorum. Saati manuel geri almak basit bir işlem.

Aynen saati manuel ileri geri almak bilinen ve kolay bişe fakat durup dururken ağ tarafından sağlanan saat neden geri almış
Arkadaşlar geçtiğimiz yıl da aynı şey olmuştu. Sadece saati değiştirmek yeterli olmuyor en sağlıklısı armudanli hocamın da belirttiği gibi bölge ayarını değiştirmek.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arkadaşlar geçtiğimiz yıl da aynı şey olmuştu. Sadece saati değiştirmek yeterli olmuyor en sağlıklısı armudanli hocamın da belirttiği gibi bölge ayarını değiştirmek.

Hocam Bölge ayarı Operatör tarafından mı belirleniyor? Benim cihazda değişim olmadı dün (Mi6), fakat babamın kullandığı LG G3'te de Doğu Avrupa saati olarak değişmiş ayar, 1 saat geri kalmış bu yüzden; Fulmics Custom rom kurulu LG G3'te de. Normalde +3 saat dilimi seçili iken, dün +2 Doğu Avrupa seçilmiş kendiliğinden; anladığım kadarıyla. Onun kullandığı hat Vodafone, benimki ise Turk Telekom.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam Bölge ayarı Operatör tarafından mı belirleniyor? Benim cihazda değişim olmadı dün (Mi6), fakat babamın kullandığı LG G3'te de Doğu Avrupa saati olarak değişmiş ayar, 1 saat geri kalmış bu yüzden; Fulmics Custom rom kurulu LG G3'te de. Normalde +3 saat dilimi seçili iken, dün +2 Doğu Avrupa seçilmiş kendiliğinden; anladığım kadarıyla. Onun kullandığı hat Vodafone, benimki ise Turk Telekom.

Bildiğim kadarıyla saat ayarı şebeke tarafından sağlanıyor fakat şebeke bu bilgilere saat diliminden mi, bölge ayarından mı yoksa konumdan mı ulaşıyor maalesef bilgim yok hocam.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bildiğim kadarıyla saat ayarı şebeke tarafından sağlanıyor fakat şebeke bu bilgilere saat diliminden mi, bölge ayarından mı yoksa konumdan mı ulaşıyor maalesef bilgim yok hocam.

Hocam işin ilginci bölge ayarını değiştirmiş Operatör. Bu yüzden riskli bana göre, Manuel girmek daha sağlıklı. Fakat eskiden bazı oyunlarda kabul etmiyordu diye hatırlıyorum Manuel saat girişini ama. Bölge ayarına göre saat dilimini değiştiriyor gibi hocam sanki. Konumdan ulaşacağını pek sanmıyorum ama, belki dediğiniz gibi de olabilir tabi haklısınız.

Oyla:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
S7 edgede sıkıntı yok S2 mıuı rom var 1 saat geri almış bölge ayarını degiştirmek zorunda kaldım +3 olarak ama niye böyle yaptı anlamadım daha önce otomatıkteydi

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
S7 edgede sıkıntı yok S2 mıuı rom var 1 saat geri almış bölge ayarını degiştirmek zorunda kaldım +3 olarak ama niye böyle yaptı anlamadım daha önce otomatıkteydi

İkisi de aynı operatör mü hocam?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam işin ilginci bölge ayarını değiştirmiş Operatör. Bu yüzden riskli bana göre, Manuel girmek daha sağlıklı. Fakat eskiden bazı oyunlarda kabul etmiyordu diye hatırlıyorum Manuel saat girişini ama. Bölge ayarına göre saat dilimini değiştiriyor gibi hocam sanki. Konumdan ulaşacağını pek sanmıyorum ama, belki dediğiniz gibi de olabilir tabi haklısınız.

Hocam geçtiğimiz yıl pek çok ayar denememize rağmen sadece bölge ayarını değiştirerek kalıcı bir çözüm bulabilmiştik. Otomatik saat dilimi veya otomatik güncellemeleri kapatmak çözüm olmamıştı... Bu arada şu an miuipro rom kullanıyorum ve romdan bölge ayarı çıkartılmış. Yani hiç bir ayar yapmadım ancak saatim de her hangi bir bozukluk yok.

Oyla:
Üst Alt