Yardım Otomatik parlaklık sorunu

babacan333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Resmi Note 8 Pr
Konular
3
Yeni aldığım cihazda yaklaşık 1 aydır otomatik parlaklık sorunu yaşıyorum forumda yazan onca şeyi denememe rağmen çözüm bulamadım kullandığım sürüm miui 12 güncelleme almasına rağmen sorun çözülmüş değil kapatıp açınca sorun düzeliyor android 11 güncellemesini beklemeli miyim yoksa servise göndereyim mi ? Yada sizin kesin çözüm dediğiniz bir yöntem var mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Hindistan modelini kullanıyorum, aynı durum mıuı 12 ye geçtikten sonra bende de oldu mıuı 11 sürümünde bir sıkıntı yaşamadım. Şuanda miui pro 12 beta 20.6.4 kullanmaktayım sanıyorum bununla ilgili otomatik parlaklık sorununu düzelten çeşitli modüller vardı ve rom içeriyor ekstra birşey yapmadım çünkü öyle bir sıkıntı kalmadı ortada durumun yazılımsal olduğu aşikar servise gönderirseniz yazılım atar geri yollarlar gibime geliyor.

Oyla:

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
Bende de uzun süredir sorun mevcut. MIUI 11de de vardı, 12ye geçtim devam ediyor. Bu kadar basit bir sorun nasıl bunca zamandır güncelleme ile düzeltilmez anlamış değilim.

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bu arada belirteyim hindistan rom mıuı 11 de sıkıntı yaşamadım, parlaklık sorunu mıuı 12 ye geçtikten sonra olmuştu. Kilit açılınca miui pro 12 ye geçtim sıkıntım kalmadı bu düzeltmeler zaten hali hazırda uygulanmış sanırım bu romda.

Oyla:

babacan333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Resmi Note 8 Pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok severek kullandığım telefonun bu denli basit bi sıkıntısının olması insanın canını sıkıyor. Donanımsal olacağını düşünmüyorum çünkü öyle olmuş olsa yeniden başlatınca düzelmemesi lazım diye düşünüyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt