Yardım Otomatik Ekran Döndürme Çalışmıyor

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Arkadaşlar merhaba 11.0.4 .0 yüklü idi sensörlerde herhangi bir sorun yoktu. Bu romu kullanırken forumda bahsedilen bir konu ile viper4android kurdum. Sonra backup aldim titanium backup ile ama viper yedeklemedim. Sonrasında format data ve 4 lü wipe ile 9.12.5 sürümünü yükledim titaium backup yedeği geri yükledim ve sensör çalışmıyor. Otomatik döndürme aktif olmuyor. Konu hakkında ne yapmalıyım ? Sıfırdan rom mu kurmalıyız ?

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
TWRP'den atılan formatlarda ve rom'lar da imei silinmez. Mi Flash Tool ile attığınız rom'lar da da imei silinmez. Fabrika ayarlarına döndürmeyin yeter.

yukarıda ki konuda yer alan romu miflash ile yüklesemde imei uçmayacak öyle mi ? o halde bu işlemlerden sonra twrp gidecek ve yeniden twrp flashlayacağım. sonra yeniden 9.12.5 yükleyeceğim işte o zaman inşallah netflix yeniden L1 olur. Sensör sorunun çözdük fakat başka işler açtık başımıza. :(

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99

yukarıda ki konuda yer alan romu miflash ile yüklesemde imei uçmayacak öyle mi ? o halde bu işlemlerden sonra twrp gidecek ve yeniden twrp flashlayacağım. sonra yeniden 9.12.5 yükleyeceğim işte o zaman inşallah netflix yeniden L1 olur. Sensör sorunun çözdük fakat başka işler açtık başımıza. :(
Evet Mi Flash ile rom atarken clean all seçeneği işaretli olacak kesinlikle clean all lock seçeneğini aktif etmeyin.

Son düzenleme:
Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Evet Mi Flash ile rom atarken clean all seçeneği işaretli olacak kesinlikle clean all lock seçeneğini aktif etmeyin.

Ustam bahsettiğiniz şekilde rom yükledim. Netflix yine L3 sertifikası aldı. Sonrasında twrp kurup 9.12.5 sürümünü yükledim. fakat yine L3 sertifikası aldı. bu sensör sorunu başıma gelmeden önce 9.12.5 sürümünde netflix L1 ve HD olarak izleyebiliyordum. Çok kötü oldu bu durum :( çözümünüz var mı acaba ?

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım