Yardım Otomatik Ekran Döndürme Çalışmıyor

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Arkadaşlar merhaba 11.0.4 .0 yüklü idi sensörlerde herhangi bir sorun yoktu. Bu romu kullanırken forumda bahsedilen bir konu ile viper4android kurdum. Sonra backup aldim titanium backup ile ama viper yedeklemedim. Sonrasında format data ve 4 lü wipe ile 9.12.5 sürümünü yükledim titaium backup yedeği geri yükledim ve sensör çalışmıyor. Otomatik döndürme aktif olmuyor. Konu hakkında ne yapmalıyım ? Sıfırdan rom mu kurmalıyız ?

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bir diğer sorunda telefona şifre koyduğum zaman twrp de şifre oluyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Sorunun sensörlerden kaynaklandığını düşünüyorsanız aşağıdaki konuya göz atın, cihazı şifrelemeniz ile twrp şifrelemesinin bağlantısı yok, twrp cihazı her halükarda şifreler bazı uyumsuzluk durumlarında kriptolama yaptığı için bizden şifre ister.

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarı ile global rom indirmem gerek benim telefon için sonrasında cmd ile twrp yukler gibi bahsedilen dosyayı yükleyeceğim. Peki bendeki cihaz imei atılmış cihaz bu konuda sorun yaşamayız inşallah

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Peki 9.12.5 sürümünü yeniden indirsem ve sıfırdan kurulum yapsam yedekten değil de manuel kurulum yapsam sorun yine devam eder mi

Oyla:

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Anladığım kadarı ile global rom indirmem gerek benim telefon için sonrasında cmd ile twrp yukler gibi bahsedilen dosyayı yükleyeceğim. Peki bendeki cihaz imei atılmış cihaz bu konuda sorun yaşamayız inşallah

Tgz global rom yükle fastboot üzerinden tahminim düzelir ve IMEI düşmez, düzelmez ise aynı kurduğun rom üzerine twrp kur, indirdiğiniz tgz rom içerisindeki persist dosyasını flash la bu ikisini sıra ile dene çözülecek sorunun.

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Tgz global rom yükle fastboot üzerinden tahminim düzelir ve IMEI düşmez, düzelmez ise aynı kurduğun rom üzerine twrp kur, indirdiğiniz tgz rom içerisindeki persist dosyasını flash la bu ikisini sıra ile dene çözülecek sorunun.
Hocam global rom yükleme yapıldığında imei gidiyor diye söyleniyor. Tgz rom yüklemeden içerisinden persist dosyasını alıp yükleyeceğim.

Oyla:

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Hocam global rom yükleme yapıldığında imei gidiyor diye söyleniyor. Tgz rom yüklemeden içerisinden persist dosyasını alıp yükleyeceğim.

50 kere yükledik hiç gitmedi sen bilirsin, global rom persist i çin romunda calismayabilir, sürümler farklı.

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
9.12.5 sürümünü yeniden flashladım. sorun devam etti twrp ile persist dosyasını yeniden flashladım. Sorun çözüldü. lakin yüklemiş olduğum persist dosyasını xda dan aldım. ondan kaynaklı olmalı ki netflix sd sürüm oldu. ve L3 sertifaksına düştü. offff bu cihaz iyice yordu beni. simdi 11.3.0 indiriyorum global umarım imei uçmaz.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
9.12.5 sürümünü yeniden flashladım. sorun devam etti twrp ile persist dosyasını yeniden flashladım. Sorun çözüldü. lakin yüklemiş olduğum persist dosyasını xda dan aldım. ondan kaynaklı olmalı ki netflix sd sürüm oldu. ve L3 sertifaksına düştü. offff bu cihaz iyice yordu beni. simdi 11.3.0 indiriyorum global umarım imei uçmaz.
TWRP'den atılan formatlarda ve rom'lar da imei silinmez. Mi Flash Tool ile attığınız rom'lar da da imei silinmez. Fabrika ayarlarına döndürmeyin yeter.

Oyla:
Üst Alt