Yardım Otg ile Telefonuma 1 TB taşınabilir bellek takmak

• Konbuyu başlatan Pufff
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 2K

Pufff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiao Mi 4
Konular
4
Mi 4 telefonum malum 12gb hafiza yetmiyo kpss çalışıyoruz ders videolari izliyoruz. Bana 1TB lazm deil tabiki ama bi arkadasm a lazmmis o yuzden soracam. Benim tel e 1Tb taşınabilir hard disk taksak telefon kaldirir mi ne olur? Veya max kac gb takabilirim OTG ile?

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Disk kullanırken mutlaka harici bir güç vermek gerekiyor. Bunun için Y kablo denilen kablolar var. USB ucunda 2 tane usb ucu oluyor. Birisi data diğeri power. Data olanı OTG ile telefona, Power ucunu da en basit şekilde bir powerbank'e bağlarsanız ısınma olmaz. Ama gücü de telefondan alırsanız, telefon pilini oldukça fazla bir güç binecek ve ısınacaktır.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Hocam konuyla direkt ilgisi yok ama, siz gücüde telefondan alırsan dediğiniz için aklıma geldi; iki ucu usb mini olan bir kabloyla telefondan başka bir telefonu şarj edebilirmiyiz, mümkünmü böyle bir olay?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam konuyla direkt ilgisi yok ama, siz gücüde telefondan alırsan dediğiniz için aklıma geldi; iki ucu usb mini olan bir kabloyla telefondan başka bir telefonu şarj edebilirmiyiz, mümkünmü böyle bir olay?

Denemek lazım ama sanmıyorum. Hangisi hangisini şarj edecek diye bir sorun var. :D

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14

Olayı tam anlamadım ama bir ara dışarda idik, benim şarj %9 arkadaşın %40. Yanımda otg kablosu vardı. Otg yi arkadaşa taktik, benim telefonun usb şarj kablosunuda Otg ye bağladık. Şarj aldı ve telefonum yüzde 17 falan oldu :) onun kaç kaldı hatırlamıyorum ama :D

Oyla:
Üst Alt