Yardım OTG İLE ROM GÜNCELLEME

yakko_22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yakup
Cihazım
xiaomi note 7
Konular
8
Telefonum note 7 sürümü 9.12.5 yüklü yeni güncelleme geldi diyor 9.12.12 indir yükle dediğimde pasword decg vs yazıyor telefonumda şifre olmamasına rağmen Evimde PC yok internet cafelere gitsem yine olmaz çünkü programı yukledigimde restart istiyor bu sefer yine tüm bilgiler kayboluyor ama elimde otg kablosu ve USB mevcut rom güncelleme yapabilirmiyim twrp güncellemesi de eski her dafasinda para vermek istemiyorum teknik servis ilerde yardım eder misiniz saygılar

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Telefonum note 7 sürümü 9.12.5 yüklü yeni güncelleme geldi diyor 9.12.12 indir yükle dediğimde pasword decg vs yazıyor telefonumda şifre olmamasına rağmen Evimde PC yok internet cafelere gitsem yine olmaz çünkü programı yukledigimde restart istiyor bu sefer yine tüm bilgiler kayboluyor ama elimde otg kablosu ve USB mevcut rom güncelleme yapabilirmiyim twrp güncellemesi de eski her dafasinda para vermek istemiyorum teknik servis ilerde yardım eder misiniz saygılar

Romu el ile indirerek TWRP den bellek ile güncelleyebillrsiniz.

Fakat bu tarz el altında PC bulunmadığı durumlarda.Stock rom kullanmak daha uygun olur benim size tavsiyem.Pc ile cihaza global rom yükleyip temiz bir şekilde kullanmak olacaktır.

Üst Alt