Sohbet OS3.0.306.0.WPBCNXM Güncelleme?

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
Merhabalar telefonu bugün aldım güncellemeleri denetle dediğimde güncelsiniz diyor yurt dışı cihazım malum güncelleme otomatik alacak mıyım? Cihazım Xiaomi 17 Pro Max

Bide oem kilidi nasıl açılıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

M.OZKN2

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Zaten custom rom yüklü almışsınız. Kilit açık olmadan bu rom yüklenemez, eğer tekrardan kilitlemedilerse açıktır. Cihaz açılırken siyah MIUI ekranında üstte açık kilit simgesi görüyorsanız açıktır. Cihazın kod ismi popsicle. Şu anda güncel sürümü kullanıyorsunuz. Menüdeki güncelleyici kısmından kontrol edebilirsiniz. Aşağıdaki siteden takip edebilirsiniz.

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
Zaten custom rom yüklü almışsınız. Kilit açık olmadan bu rom yüklenemez, eğer tekrardan kilitlemedilerse açıktır. Cihaz açılırken siyah MIUI ekranında üstte açık kilit simgesi görüyorsanız açıktır. Cihazın kod ismi popsicle. Şu anda güncel sürümü kullanıyorsunuz. Menüdeki güncelleyici kısmından kontrol edebilirsiniz. Aşağıdaki siteden takip edebilirsiniz.
Yani gelen her güncellemeyi otomatik yapabilecektir doğrumu satıcı bu şekilde iletti bana

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
Oem kapalı görünüyor ama

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
Önemli olan OEM degil cihazı yeniden başlattığınızda üst tarafta açık kilit simgesi varmı ona bakin
Evet açık denedim şimdi gördüm bu ne anlama geliyor yani güncelleme alıp istediğim zaman kayıt yaptırabilecekmiyim

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
+Güncel

Arkadaşlar güncelleme alacak mıyım ve kilit açık görünüyor cihazın açılışında başka birşeye gerek varmı room be root atabiliyor muyum?

M.OZKN2

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
+Güncel

Arkadaşlar güncelleme alacak mıyım ve kilit açık görünüyor cihazın açılışında başka birşeye gerek varmı room be root atabiliyor muyum?
Yukarıda yazdım ya hocam konuda, güncelleyici kısmından kontrol edebilirsiniz diye. Oraya güncelleme gelince düşer, oradan yapamazsanız bu romlar Hybrid olarak yapılıyor, pc üzerinden tek tıklamayla güncellemeyi kendiniz de yapabiliyorsunuz. Kilit açık olduğu sürece, hem rom hem root atabilirsiniz.

zaho666

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
33
her güncelleme beraberinde sorun getirir eğer cihaz stabil çalışıyor ise dokunma derim

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
Yukarıda yazdım ya hocam konuda, güncelleyici kısmından kontrol edebilirsiniz diye. Oraya güncelleme gelince düşer, oradan yapamazsanız bu romlar Hybrid olarak yapılıyor, pc üzerinden tek tıklamayla güncellemeyi kendiniz de yapabiliyorsunuz. Kilit açık olduğu sürece, hem rom hem root atabilirsiniz.
Teşekkürler hocam ben anlayamadım başında o yüzden sorma gereksinimine kapıldım acemiyim bu konularda aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her güncelleme beraberinde sorun getirir eğer cihaz stabil çalışıyor ise dokunma derim
Valla şuan stabil çalışıyor görünüyor bir sorunla karşılaşmadım şarjı 45 saat sürüyor yoğun kullanmıyorum tabi ama yeni aldım malum baya sürüyor gibi gerçi zamanla belli eder kendini bazı şeyler ingilizce oluyor gerçi çoğu şey türkçe cihaz da

Üst Alt