Yardım Ortam Ekranında uygulama simgeleri

dembaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Herkese iyi forumlar,
Xiaomi de ortam ekranı açıkken telefonun ekranında saat ve tarih yazılıyken yani uygulamaların bildirimleri olduğu zaman simgeleri gözükmüyor. Bu durum Samsung cihazlarda vardı. Acaba bunun bir ayarı var mı?

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Herkese iyi forumlar,
Xiaomi de ortam ekranı açıkken telefonun ekranında saat ve tarih yazılıyken yani uygulamaların bildirimleri olduğu zaman simgeleri gözükmüyor. Bu durum Samsung cihazlarda vardı. Acaba bunun bir ayarı var mı?
Xiaomi cihazlarda bildirim geldiğinde simgeler gözükmüyo ancak root işlemiyle yapılabiliyor forumda uygulama bildirimleri gözükmesi araması yaparsanız açık bi sürü konu var onlardan yardım alıp yapabilirsiniz.

Oyla:

dembaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi cihazlarda bildirim geldiğinde simgeler gözükmüyo ancak root işlemiyle yapılabiliyor forumda uygulama bildirimleri gözükmesi araması yaparsanız açık bi sürü konu var onlardan yardım alıp yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Bazı arkadaşların mesajlarında ortam ekranındaki simgeleri görünce söyledikleri yolları yapmama rağmen olmamıştı. Root dışında Çare yok gibi duruyor maalesef

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Çok teşekkür ederim. Bazı arkadaşların mesajlarında ortam ekranındaki simgeleri görünce söyledikleri yolları yapmama rağmen olmamıştı. Root dışında Çare yok gibi duruyor maalesef
Aynen hocam ama root room konuları biraz karmaşık bi işlem gerekli değilse yapmamanızı tavsiye ederim aksi halde cihazı pert edebilirsiniz sizin kararınız.

Oyla:

dembaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen hocam ama root room konuları biraz karmaşık bi işlem gerekli değilse yapmamanızı tavsiye ederim aksi halde cihazı pert edebilirsiniz sizin kararınız.
Bulaşmayı düşünmüyorum açıkçası hocam. Yeteri kadar cihazı tanımıyorum çünkü ve dediğiniz gibi pert etmek şu zamanda biraz risk :) teşekkür ederim tekrardan

Oyla:
Üst Alt