Soru Ortam Ekranı

tunabagci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
İnternetten 1-2 "MIUI Sistem Launcher" kurdum. Sonra beğenmeyip stock launcher'a geri döndüm. Ama stock launcher'da olmama ve LCD Ekranlı bir telefona sahip olmama rağmen Ortam Ekranı ayarını gördüm. Onu ordan kaldırmanın bi yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Yüklediğiniz launcher'lar nedeniyle normalde cihazınız uyumlu olmadığı için gizli olan ayar aktif hale gelmiş olabilir. Custom rom kullanıyorsanız wipe yapmadan romu tekrar flashlayabilirsiniz.
Stock kullanıyorsanız bir ihtimali gelecek bir sonraki güncelleme sonrası kalkabilir. Sizi rahatsız etmiyorsa bir problem teşkil etmez. Ancak görsel olarak rahatsız ediyorsa belirttiğim gibi....

Oyla:

tunabagci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklediğiniz launcher'lar nedeniyle normalde cihazınız uyumlu olmadığı için gizli olan ayar aktif hale gelmiş olabilir. Custom rom kullanıyorsanız wipe yapmadan romu tekrar flashlayabilirsiniz.
Stock kullanıyorsanız bir ihtimali gelecek bir sonraki güncelleme sonrası kalkabilir. Sizi rahatsız etmiyorsa bir problem teşkil etmez. Ancak görsel olarak rahatsız ediyorsa belirttiğim gibi....
yüklediğim launcherlardan kaynaklandığını ben de düşünmüştüm. ama stock launcher'a geri dönemem rağmen orda kalınca şaşırdım. stock rom kullanıyorum. büyük ihtimalle ya bir sonraki güncellemeyi beklerim, ya da format atarım. teşekkürler

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt