- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Re: RE: Cvp: Orjinal Xiaomi Ürünlerini Sahtelerinden Ayırt Etme Yöntemleri
Valla oldukça iyi olur. Xiaomi gelecek ama cep telefonu dışında da alınabilecek binlerce ürün var.
Belki onlarda da indirim sağlanır.
Yoğun olarak EBAY dışında, nadir de olsa DealExtreme, Obostore, FocalPrice gibi yerlerden alışveriş yapıyorum. ibuygou, Dinodirect ve Pandawill de takip listemde olan ve bu ürünlere kadar henüz alışveriş yapma imkanım olmayan sitelerdir. Bir havuz oluşturulup nerelerden ne alınır tavsiyeleri güzel bir fikir.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
cantara' Alıntı:Umarım PTTciler tembellik yapmaz da bir an önce getirirler. Aslında aklımdaki şey güvenilir siteleri tespit edip onlara resmi sayfa olarak mesaj yapıp indirim kuponu talep etmek. Daha önceki forum deneyimlerimden görebildiğim kadarıyla bu tarz satış yapan siteler toplu alımlarda veya kalabalık müşteri kitlelerine indirim uygulayabiliyor. (pandawill, buyincoins, dinodirect vs.) Çoğu zaman yeni açıldıklarında kendileri teklif ediyor ama biz resmi sayfa olmanın artısını kullanarak belki ek bir şeyler kopartabiliriz...chatin_62 pid=1055 dateline=1399923853' Alıntı:Benim ürünler bu sabah Türkiye'ye girmişler. Kısa bir süre sonra, umarım olumlu yönde olur) Pandawill hakkında fikrimiz olacak.
Bu arada mi4 için, gerçi fiat açıklanmadı ve zaten miui adminleri yalanlayıp sitenin işini bitirdiler. Site şu savunmayı yapabilir. Biz ismi henüz belli olmadığı için mi4 dedik ve henüz sipariş almaya da başlamadık.
Birkaç kişi buradan aldığı ürünlerin orjinal olduğunu söylemiş ve tavsiye etmişti. Hatta aklıma gelmişken donanım haberdeki bu arkadaşları bir bulayım.
Valla oldukça iyi olur. Xiaomi gelecek ama cep telefonu dışında da alınabilecek binlerce ürün var.
Yoğun olarak EBAY dışında, nadir de olsa DealExtreme, Obostore, FocalPrice gibi yerlerden alışveriş yapıyorum. ibuygou, Dinodirect ve Pandawill de takip listemde olan ve bu ürünlere kadar henüz alışveriş yapma imkanım olmayan sitelerdir. Bir havuz oluşturulup nerelerden ne alınır tavsiyeleri güzel bir fikir.