Yardım Orjinal telefona rom atma fastboot

OğulcanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi 11
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Turkiye Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba elimde redmi note 11 vodafonedan alınmış orjinal cihaz var. ben buna global ya da endonezya romu yüklemek istiyorum.Mi flast uygulamasından fastboot ekranına girip flashlasam IMEI herhangi bir şekilde uçup gider mi

OğulcanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi 11
Konular
5
Öncelikle merhaba
1)Orjinal telefonlarda bilinçli olmayan şekilde imei gitmez.
2)rom için bootloader kilidini açmalısınız.
Bu 1 hafta yani 168 saat sürer.
Bu sürenin sonunda mi flash tool ile rom yükleme işlemi hallolur
Hocam sormak istediğim soru daha var şu an 14.03 globa muiu kullanıyorum fastbootla 14.04 global atsam imei gider mi peki

Oyla:

OğulcanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi 11
Konular
5
Yöntemden yönteme değişir telefon Orjinal ise gitmez ama kaçak ve 2 imei atildiysa gidebilir
Yok hocam vodafonedan satın aldığımdan beri cihaza hiçbir dış müdahale yapmadım IMEI falan her şey devlete kayıtlı.TWRP root vs falan yapmadım sadece merakımdan sordum.Bir kere wipe data yaptım kendi içinden o kadar.Dediğim gibi orjinal global fastboot bir güncelleme üstü buldum atsam problem olmaz olarak varsayıyorum bir ara denerim teşekkür ederim

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Yok hocam vodafonedan satın aldığımdan beri cihaza hiçbir dış müdahale yapmadım IMEI falan her şey devlete kayıtlı.TWRP root vs falan yapmadım sadece merakımdan sordum.Bir kere wipe data yaptım kendi içinden o kadar.Dediğim gibi orjinal global fastboot bir güncelleme üstü buldum atsam problem olmaz olarak varsayıyorum bir ara denerim teşekkür ederim
Tekrar merhaba:)
GARANTİLİ Cihazlar için Bootloader kilidi açıksa IMEI GİTMEDEN rom atabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt