Soru Orjinal Şarj ve Hizli sarj konusu

almice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
Galaxy s3
Konular
5
Telefon orjinal sarj disinda baska sarjlari takıyorum kabul etmiyor. Samsung hizli sarjlari denedim amper tutuyor ama oda sarj etmiyor.
Baska fikri olan telefonu erken sarj etmenin baska yolu varsa sevinirim

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Cevap için teşekkür ederim bende öyle tahmin ediyorum

4. görselde olduğu üzere 2.5A ya da 3A yazması lazım hızlı şarj için. Tabii güvenilir bir yerden almak gerekli. sizin cihaz da aslında hızlı şarjın 2. versiyonu. Size 3. versiyon lazım memnun değil iseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de type-c olayına dikkat etmeli telefonunuz hangisini destekliyorsa. Kablo da önemli.

Oyla:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12

4. görselde olduğu üzere 2.5A ya da 3A yazması lazım hızlı şarj için. Tabii güvenilir bir yerden almak gerekli. sizin cihaz da aslında hızlı şarjın 2. versiyonu. Size 3. versiyon lazım memnun değil iseniz.

Bir de type-c olayına dikkat etmeli telefonunuz hangisini destekliyorsa. Kablo da önemli.
Burda 5v 2.5 amper yazıyor arada çok fazla bir fark yok gibi ben 5000 mAh pile sahip cihazımı kendi adaptörü ile yaklaşık 1 saat 45 dakikada şarj ediyordum ama tabi cihazdan cihaza bu fark edebilir..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Burda 5v 2.5 amper yazıyor arada çok fazla bir fark yok gibi ben 5000 mAh pile sahip cihazımı kendi adaptörü ile yaklaşık 1 saat 45 dakikada şarj ediyordum ama tabi cihazdan cihaza bu fark edebilir..

o zaman size en az 3A lazım sanırım.
Bu arada 5000mah'ı 2A ile mi 1.45 saatte şarj ediyorsunuz?
Benim de şarj aletim orijinal Xiaomi 2A ama 4000mah'ı 2.30 saatte şarj ediyor |(

Oyla:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
o zaman size en az 3A lazım sanırım.
Bu arada 5000mah'ı 2A ile mi 1.45 saatte şarj ediyorsunuz?
Benim de şarj aletim orijinal Xiaomi 2A ama 4000mah'ı 2.30 saatte şarj ediyor |(

Evet aynen öyle Lenovo Vibe P1 cihazım vardı onu kendi adaptörü ile 1 saat 45 dakikada 5000 mAh ı dolduruyordu redmi 5 plus yaklaşık 2 saat 15 dakika oluyor çok fazla

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Evet aynen öyle Lenovo Vibe P1 cihazım vardı onu kendi adaptörü ile 1 saat 45 dakikada 5000 mAh ı dolduruyordu redmi 5 plus yaklaşık 2 saat 15 dakika oluyor çok fazla

O cihazın çıkışı 2.5A ya da 3A olmasın. O nasıl doldurmak öyle drunk~~

Oyla:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Bu arada 3A şarj cihazı almadan önce Redmi 5 Plus bu şarj tipini destekliyor mu ona da dikkat etmeli. Desteklemiyorsa cihazı öldürür sonra hızlı şarj.
Aynen öyle dikkatli olmak lazım güzelim cihaz hızlı şarj olsun diye öldürmeyelim

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Hocam 4 ay önce mi5 cihazıma HTC P5000 modelini aldım. Qick şarj 3.0 destekliyor ve gayet hızlı şarj ediyor. Amper değerleri Xiaominin orjinal şarj cihazıyla aynı. İnternette U11 şarj aleti diye aratın 50 tl fiyatı var typ-c kablosu ile birlikte. P5000 diye aratınca 85 tl ye satılıyor

Hocam sizin telefonda 3.0 desteği yokmuş. LG tavsiye ederim orjinal bulursunuz internette. Kaliteli ve uygun fiyatlı. Diğer Samsung markası adı altında satılan ürünler sahte oluyor

Oyla:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Hocam 4 ay önce mi5 cihazıma HTC P5000 modelini aldım. Qick şarj 3.0 destekliyor ve gayet hızlı şarj ediyor. Amper değerleri Xiaominin orjinal şarj cihazıyla aynı. İnternette U11 şarj aleti diye aratın 50 tl fiyatı var typ-c kablosu ile birlikte. P5000 diye aratınca 85 tl ye satılıyor

Hocam sizin telefonda 3.0 desteği yokmuş. LG tavsiye ederim orjinal bulursunuz internette. Kaliteli ve uygun fiyatlı. Diğer Samsung markası adı altında satılan ürünler sahte oluyor

Teşekkür ederim bakarım

Oyla:
Üst Alt