Soru Orjinal batarya

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bazı markaların bazı modellerinde batarya orijinal değilse nfc çalışmıyor. İlginç evet ama öyle..
he o bazı modeller xiaomi de yok yani xioami hiçbirzaman nfc bandını batarya içine koymadı

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Asri han'da bir telefoncudan aldım batarya, kaliteli imitasyon değil orjinal olduğunu söyledi, inşallah öyledir.

bunu en temiz nerde değiştiririz, anadolu yakasında forum üyesi teknisyen var mı?

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
0
H.kadioglu Yönlendirnesiyle değiştirttim, batarya orjinal çıktı :) Telefon dün tam şarjla bugün akşamı gördü.
Yetkili servis dışında orijinal batarya imkansız diyeceğim itirazlar gelecek, imkansıza yakın diyeyim. Çıkma batarya değilse orijinal zor. Telefonunuzun desteklediği maks şarj hızını alabiliyor musunuz mesela?

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Yetkili servis dışında orijinal batarya imkansız diyeceğim itirazlar gelecek, imkansıza yakın diyeyim. Çıkma batarya değilse orijinal zor. Telefonunuzun desteklediği maks şarj hızını alabiliyor musunuz mesela?
Evet, ilk denediğim şey bu oldu zaten. Oradaki Tunuslu arkadaş da orjinal şarj aletiyle dene, 120w ile şarj ederse orjinaldir dedi.

Muhtemelen 12.5'e dönsem daha da iyi ekran süreleri alacağım. Hyperos'ta dahi memnunum.

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
0
Evet, ilk denediğim şey bu oldu zaten. Oradaki Tunuslu arkadaş da orjinal şarj aletiyle dene, 120w ile şarj ederse orjinaldir dedi.

Muhtemelen 12.5'e dönsem daha da iyi ekran süreleri alacağım. Hyperos'ta dahi memnunum.
İyiymiş o zaman. Nereden aldığınızı paylaşırsanız genel bir ihtiyaca cevap vermiş olursunuz. Diğer modeller için de bulunuyor mu?

Üst Alt