Yardım Orijinal Uygulama Simgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meilion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih Can
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 20.3.5
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,

Miui11 arayüzüne sahip bir telefon kullanıyorum, ancak uygulama simgeleri miui tarafından belirlenen simgeler google playde bulunan uygulamanın kendi simgesi degil. (Örneğin: Yenilenmiş Google Haritalar uygulamasının simgesi benim temamda hala eski simgesiyle mevcut.)

Bu durumu nasıl çözebilirim? Başka bir deyişle telefonumda miui'in simgelerini değil uygulamaların orijinal simgelerini kullanmak istiyorum, bunun bkr çözümü var mı?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Birinin bilip, diğerinin bilmemesi kötü durmuyor. Forum amacına ulaşmış oluyor, bilen bilmeyene öğretiyor.
Fakat "bilmiyorsan yazma", "hoca yapıştırmış cevabı" vs. gibi cümleler hoş durmuyor tabi. Hepimiz Türkiye'den çıkma olduğumuz için en küçük bir tahrikte ateşleniyoruz milletce. haha--

Sonuçta forumdaki çoğu konu tahmin ve deneme/yanılma usulü çözülebiliyor, bu yüzden nekadar çok fikir, yorum, tahmin gelirse okadar iyidir.
Sizin aksinize böyle düşünmüyorum. Forum bunun için var fakat forum saçma sapan bilgilerle bu sebepten dolayı doluyor. Her konunun üzerinde 'TAKİP ET' butonu var, bilmeyen ve o konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bir kişi bu butonu kullanarak konuyu takibe geçmeli ve gerçek ve doğru bilgi geldiğinde bundan faydalanıp bilgiyi edinmelidir. Bu konuda daha önce Muradovs da dahil olmak üzere bir kaç kişiyi uyarmisligim var. Uyarınca da bana taktı oluyor bende bu sebeple 'yapıştırmış cevabı' gibi esprili bir dille yaklaşıyorum ki böyle ithamlardan uzak olmaya çalışıyorum.

Oyla:

KaraMasque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9T
Konular
7
Sizin aksinize böyle düşünmüyorum. Forum bunun için var fakat forum saçma sapan bilgilerle bu sebepten dolayı doluyor. Her konunun üzerinde 'TAKİP ET' butonu var, bilmeyen ve o konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bir kişi bu butonu kullanarak konuyu takibe geçmeli ve gerçek ve doğru bilgi geldiğinde bundan faydalanıp bilgiyi edinmelidir. Bu konuda daha önce Muradovs da dahil olmak üzere bir kaç kişiyi uyarmisligim var. Uyarınca da bana taktı oluyor bende bu sebeple 'yapıştırmış cevabı' gibi esprili bir dille yaklaşıyorum ki böyle ithamlardan uzak olmaya çalışıyorum.
Forum Adabı budur ellerine sağlık.

Oyla:

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Yorumumu silenlere diyorum. Yanlı davranmayın. Yaptığınız ayıp. Mesajları okuyun öyle benim yorumumun aykırı olduğuna karar verin. Çok bozdunuz çok. Yanlı tutumunuz devam ettikçe forum kan kaybeder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birinde rütbe varsa hep haklıdır kafasındasınız.

Ya konuyu kapatın ya gerekli mesajları silin. Ya da en temizi ve en iyi yaptığınız gibi hakkını savunanları engelleyin.

Yönetim diktatörlüğe doğru gidiyor.

Bilmiyorsanız yöneticilik yapmayın.
AL aynı lafı iletiyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yorumumu silenlere diyorum. Yanlı davranmayın. Yaptığınız ayıp. Mesajları okuyun öyle benim yorumumun aykırı olduğuna karar verin. Çok bozdunuz çok. Yanlı tutumunuz devam ettikçe forum kan kaybeder.

Birinde rütbe varsa hep haklıdır kafasındasınız.

Ya konuyu kapatın ya gerekli mesajları silin. Ya da en temizi ve en iyi yaptığınız gibi hakkını savunanları engelleyin.

Yönetim diktatörlüğe doğru gidiyor.

Bilmiyorsanız yöneticilik yapmayın.
AL aynı lafı iletiyorum.

Son derece seviyeli bir tartışma ve görüş alışverişi yürüten değerli forum üyelerimizin mesajları arasında yazmış olduğunuz mesajınız forum kurallarından da önce genel hitap kurallarına dahi uymamakta olduğu için kaldırıldı. Hesabınızda daha önce iki adet "uygunsuz dil" uyarısı olduğu için verilecek her hangi bir uyarı cezasında hesabınız erişime kapatılacaktı bu nedenle cezai yaptırım uygulamadan sadece mesajınızı kaldırmıştım ancak alıntılamış olduğum bu mesajınızla bana hata yaptığımı gösterdiğiniz için size ayrıca teşekkür etmeliyim. Dikkat ederseniz kaldırılan sadece sizin mesajınız. Bu üslubunuzla çok açık bir şekilde forumumuzda bulunmayı hak etmiyorsunuz. Hesabınızı süresiz olarak erişime kapatıyorum.

Silinen mesaj :

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt