Yardım Orijinal Uygulama Simgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meilion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih Can
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 20.3.5
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,

Miui11 arayüzüne sahip bir telefon kullanıyorum, ancak uygulama simgeleri miui tarafından belirlenen simgeler google playde bulunan uygulamanın kendi simgesi degil. (Örneğin: Yenilenmiş Google Haritalar uygulamasının simgesi benim temamda hala eski simgesiyle mevcut.)

Bu durumu nasıl çözebilirim? Başka bir deyişle telefonumda miui'in simgelerini değil uygulamaların orijinal simgelerini kullanmak istiyorum, bunun bkr çözümü var mı?

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Custom romlarda ölye malesef. Global stable kurmak gerek onun için.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Custom temalarsa simgeler önceden tema içerisine entegre edildiği için, tema içerisindeki simgeler kullanılıyor.

Stock temalarda sadece sistem simgeleri eklendiği için uygulamaların simgeleri kullanılıyor.

Bu yüzden arkadaşında dediği gibi ya stock rom kullanacaksınız, yada marketten stock bir tema deneyin belki işe yarar.

Oyla:

Meilion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih Can
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, teşekkürler.

Önerebileceğiniz bir tema var mı peki?

Oyla:

Meilion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih Can
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahatsız ediyorum tekrardan. tema önerisi için, up!

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Merhaba,

Miui11 arayüzüne sahip bir telefon kullanıyorum, ancak uygulama simgeleri miui tarafından belirlenen simgeler google playde bulunan uygulamanın kendi simgesi degil. (Örneğin: Yenilenmiş Google Haritalar uygulamasının simgesi benim temamda hala eski simgesiyle mevcut.)

Bu durumu nasıl çözebilirim? Başka bir deyişle telefonumda miui'in simgelerini değil uygulamaların orijinal simgelerini kullanmak istiyorum, bunun bkr çözümü var mı?
Cihaz rootlu ise root Explorer ile system/media/theme klasörü içinde bulunan miui_mod_icons klasörünü silin ve varsayilan temayı tekrar uygulayın.

Oyla:

KaraMasque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9T
Konular
7
Olmaz diye birşey yok miui kullanıyoruz değiştirilemiyecek hiç birşey yok kardeşim yeterli bilgiye sahip olduktan sonra.
Sistem simgelerini düzeltebilirsin bunun için root explorer yada orange fox gibi bir twrp'ye ihtiyacın var.

Attığım bu dosya miuipronun güzel simgelerini barındırıyor bunlar seni üzmez root explorer ile gerekli izinleri verdikten sonra üstteki dosyanın icon paketini kullanabilirsin veya twrp ile root explorer'a ihtiyaç olmadan mount'tan system tik yaparak sistem iconlarını kopyalayabilirsin.

Ben bunlarla uğraşamam diyorsan aşağıya birde .mtz uzantılı simge paketi bırakıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Cihaz rootlu ise root Explorer ile system/media/theme klasörü içinde bulunan miui_mod_icons klasörünü silin ve varsayilan temayı tekrar uygulayın.
Hemen yapıştırmışlar olmaz diye. Bilmiyorsan yorum yapma demi hocam. Siz yazmasanız ben yazacaktım
Aklıma şu söz geldi : Hoca durur mu yapıştırmış cevabı happy~~

Olmaz diye birşey yok miui kullanıyoruz değiştirilemiyecek hiç birşey yok kardeşim yeterli bilgiye sahip olduktan sonra.
Sistem simgelerini düzeltebilirsin bunun için root explorer yada orange fox gibi bir twrp'ye ihtiyacın var.

Attığım bu dosya miuipronun güzel simgelerini barındırıyor bunlar seni üzmez root explorer ile gerekli izinleri verdikten sonra üstteki dosyanın icon paketini kullanabilirsin veya twrp ile root explorer'a ihtiyaç olmadan mount'tan system tik yaparak sistem iconlarını kopyalayabilirsin.

Ben bunlarla uğraşamam diyorsan aşağıya birde .mtz uzantılı simge paketi bırakıyorum.

Konuyu açan arkadaş sistem simgelerini değil, play store üzerinden indirilen uygulamaların simgelerinden bahsediyor. Bu belirtilen miui_mod_icons klasörünün silinmesi harici uygulamaların simgelerini sıfırlıyor mu? Resmi sürümlerde bu klasörde sadece stock ve sistem uygulamalarının simgeleri bulunuyor. EU da farklıysa bilmiyorum. Gerçi klasörü sıfırlarsa EU rom'un tarihi eser simgelerinden de kurtulmuş olur böylece.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım, teşekkürler.

Önerebileceğiniz bir tema var mı peki?

Bulabilirseniz Petal adında bir stock tema var bir deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Konuyu açan arkadaş sistem simgelerini değil, play store üzerinden indirilen uygulamaların simgelerinden bahsediyor. Bu belirtilen miui_mod_icons klasörünün silinmesi harici uygulamaların simgelerini sıfırlıyor mu? Resmi sürümlerde bu klasörde sadece stock ve sistem uygulamalarının simgeleri bulunuyor. EU da farklıysa bilmiyorum. Gerçi klasörü sıfırlarsa EU rom'un tarihi eser simgelerinden de kurtulmuş olur böylece.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulabilirseniz Petal adında bir stock tema var bir deneyin isterseniz.
Şahsınıza söylemedim, genel olarak söyledim. Önce bunu belirteyim. Bir konu hakkında birinin bilgisi yoksa ve o konu hakkında başkasının bir bilgisi varsa kötü duruyor.

Eu mod icons klasöründe sistem simgeleri hariç özel uygulamaların simgeleri de var ve orjinal den farklı. Miroomda genelde bu simgeler yok. Eu roma ve eu bazlı romlara özel simgeler diyebilirim. kimyagERdem in dediği yoldaki klasörü silerek orjinal simgelere ulaşabiliyorsunuz bunun da yolu roottan geçiyor

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Şahsınıza söylemedim, genel olarak söyledim. Önce bunu belirteyim. Bir konu hakkında birinin bilgisi yoksa ve o konu hakkında başkasının bir bilgisi varsa kötü duruyor.

Eu mod icons klasöründe sistem simgeleri hariç özel uygulamaların simgeleri de var ve orjinal den farklı. Miroomda genelde bu simgeler yok. Eu roma ve eu bazlı romlara özel simgeler diyebilirim. kimyagERdem in dediği yoldaki klasörü silerek orjinal simgelere ulaşabiliyorsunuz bunun da yolu roottan geçiyor

Birinin bilip, diğerinin bilmemesi kötü durmuyor. Forum amacına ulaşmış oluyor, bilen bilmeyene öğretiyor.
Fakat "bilmiyorsan yazma", "hoca yapıştırmış cevabı" vs. gibi cümleler hoş durmuyor tabi. Hepimiz Türkiye'den çıkma olduğumuz için en küçük bir tahrikte ateşleniyoruz milletce. haha--

Sonuçta forumdaki çoğu konu tahmin ve deneme/yanılma usulü çözülebiliyor, bu yüzden nekadar çok fikir, yorum, tahmin gelirse okadar iyidir.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt