Yardım Orijinal Kayıtlı Mi6 İmei Silindi

vuslatim25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer YILDIRI
Cihazım
Mİ6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6
Telefon Modeli
MI 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba;

Elimde bir Mi6 var bu Türkiyeden orijinal İmei şeklinde alındı. Çocuğa vermek için sıfırayıp vereyim dedim ve sıfırlandı ama ne imei nede wifi calışıyor. *#06# yapınca İmei okunamadı yazıyor. İmei kutusunda mevcut ama bunu nasıl tekrar telefona ekleyeceğim. İnternetten araştırdığımda boobloader açık olması gerekiyor yazıyor fakat bizim öyle bir işleme ihtiyacımız daha önce olmadığı için boodloader kapalı şimdi bunu nasıl yapmam gerekiyor.

Değerli üstadlardan yardım talep ediyorum. Kolay gelsin

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Evet gelişme şu şekilde

Satıcı IMEI min kopyalandığını söyledi bende alakasının olmadığını telefonun geri yüklenince IMEI sinin silik olduğunu ve kilitli olduğunu söyledim. Eski IMEI yüklenip geri gönderilmesini istedim. Tabiki yapamadılar bende tüketici haklarına gideceğimi belirttim. İlk önce siz bilirsiniz dediler sonrasında tekrardan aradılar. 1500 TL daha ödersem mi 10 s pro alabileceğimi söylediler. Baya da dert yandılar. Bende kabul ettim şimdi araya bayram girdi bir kaç gün içinde verdikleri hesaba parayı yatırıp yeni telefonu bekleyeceğim. Birde eski telefonum onlarda kalacak parçalayarak yedek parça şeklinde kullanacaklarını söylediler
Hocam hayırlı olsun verecekleri telelefon işlemci ve kamera konusunda 15 20k lık telefonların verdıgı performansı verıyor ozellıkle kamerada iyiki imei atılmasını onaylamamışlar çünkü telefonlara imei atılırsa ciddi yazılımsal sorunlar çıkabiliyor kendim yaşadım iyi günlerde kullanın sağlıcakla

Oyla:
Üst Alt