Yardım Orijinal Kayıtlı Mi6 İmei Silindi

vuslatim25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer YILDIRI
Cihazım
Mİ6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6
Telefon Modeli
MI 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba;

Elimde bir Mi6 var bu Türkiyeden orijinal İmei şeklinde alındı. Çocuğa vermek için sıfırayıp vereyim dedim ve sıfırlandı ama ne imei nede wifi calışıyor. *#06# yapınca İmei okunamadı yazıyor. İmei kutusunda mevcut ama bunu nasıl tekrar telefona ekleyeceğim. İnternetten araştırdığımda boobloader açık olması gerekiyor yazıyor fakat bizim öyle bir işleme ihtiyacımız daha önce olmadığı için boodloader kapalı şimdi bunu nasıl yapmam gerekiyor.

Değerli üstadlardan yardım talep ediyorum. Kolay gelsin

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Cihazı sıfır kutulu mu aldınız yoksa ikinci el mi ?

Oyla:

Snowhound1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz deniz
Cihazım
REDMİ Mİ 11LİTE
Meslek
YAZILIM
Konular
2
geçmiş olsun yapacak birşey yok ona pek

Oyla:

vuslatim25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer YILDIRI
Cihazım
Mİ6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Orijinal IMEI sıfırlandığında silinmez hocam... Muhtemelen satın aldığınız dönemde satıcı tarafından yapılan bir işlem var. Bazı dolandırıcılar çift imei'li cihazları resmi şekilde ithal ediyor ve her ithal ettiği cihazın aynısından bir adet de kaçak olarak getiriyor. Resmi olarak getirilen cihazın IMEI'lerinden birini resmi cihaza diğerini de kaçak cihaza yazıyor ve tek vergi ile iki cihaz satmış oluyor. Malum vergi rejimimiz nedeniyle neredeyse iki kattan fazla kar elde etmiş oluyor. Eğer faturası duruyorsa fatura üzerinde yazan satıcı ile iletişime geçin ve hem savcılığa hem de BTK'ya şikayet edeceğinizi söyleyin. Bir çözüm üretirler. Eğer fatura yoksa hepsiburada'dan talep edin, hepsiburada gönderecektir.

Uğraşmamam derseniz de ücretli onarımlar forumu altından destek alabilirsiniz.

Oyla:

vuslatim25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer YILDIRI
Cihazım
Mİ6
Konular
2
Orijinal IMEI sıfırlandığında silinmez hocam... Muhtemelen satın aldığınız dönemde satıcı tarafından yapılan bir işlem var. Bazı dolandırıcılar çift imei'li cihazları resmi şekilde ithal ediyor ve her ithal ettiği cihazın aynısından bir adet de kaçak olarak getiriyor. Resmi olarak getirilen cihazın IMEI'lerinden birini resmi cihaza diğerini de kaçak cihaza yazıyor ve tek vergi ile iki cihaz satmış oluyor. Malum vergi rejimimiz nedeniyle neredeyse iki kattan fazla kar elde etmiş oluyor. Eğer faturası duruyorsa fatura üzerinde yazan satıcı ile iletişime geçin ve hem savcılığa hem de BTK'ya şikayet edeceğinizi söyleyin. Bir çözüm üretirler. Eğer fatura yoksa hepsiburada'dan talep edin, hepsiburada gönderecektir.

Uğraşmamam derseniz de ücretli onarımlar forumu altından destek alabilirsiniz.

desene ülke hırsızlık üzerine kurulmuş. Bakalım faturasını bulacağım ve anasını ağlatacağım şimdi. çok teşekkür ederim

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
desene ülke hırsızlık üzerine kurulmuş. Bakalım faturasını bulacağım ve anasını ağlatacağım şimdi. çok teşekkür ederim
Gelişmelerden bizleri de haberdar etmeyi unutmayın hocam :)

Oyla:

vuslatim25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer YILDIRI
Cihazım
Mİ6
Konular
2
Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Oyla:

vuslatim25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer YILDIRI
Cihazım
Mİ6
Konular
2
hocam 25 gün olmuş merak ettim sonuç ne oldu?
Evet gelişme şu şekilde

Satıcı IMEI min kopyalandığını söyledi bende alakasının olmadığını telefonun geri yüklenince IMEI sinin silik olduğunu ve kilitli olduğunu söyledim. Eski IMEI yüklenip geri gönderilmesini istedim. Tabiki yapamadılar bende tüketici haklarına gideceğimi belirttim. İlk önce siz bilirsiniz dediler sonrasında tekrardan aradılar. 1500 TL daha ödersem mi 10 s pro alabileceğimi söylediler. Baya da dert yandılar. Bende kabul ettim şimdi araya bayram girdi bir kaç gün içinde verdikleri hesaba parayı yatırıp yeni telefonu bekleyeceğim. Birde eski telefonum onlarda kalacak parçalayarak yedek parça şeklinde kullanacaklarını söylediler

Oyla:
Üst Alt