Rom Orijinal China Beta Romuna Türkçe Dil Entegre Etmek

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
Arkadaşlar bugün miui pro da çıkan sıkıntılar ve bir kaç arkadaştan custom romlarda banka hesaplarıyla oynama ile ilgili bir şeyler duyunca böyle bir şey yapabilir miyiz acaba diye düşündüm.

Orijinal çin beta romuna türkçe dili entegre edip, çin uygulamalarını da debloat scripti ile silerek temiz bir rom elde edebilir miyiz?

Bunu denemiş arkadaşlar var ise yardımcı olabilirler mi?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Arkadaşlar bugün miui pro da çıkan sıkıntılar ve bir kaç arkadaştan custom romlarda banka hesaplarıyla oynama ile ilgili bir şeyler duyunca böyle bir şey yapabilir miyiz acaba diye düşündüm.

Orijinal çin beta romuna türkçe dili entegre edip, çin uygulamalarını da debloat scripti ile silerek temiz bir rom elde edebilir miyiz?

Bunu denemiş arkadaşlar var ise yardımcı olabilirler mi?

eu rom :) bunu yapıyor aslında sadece ama beta rom kullanmamanız gerekli mi pro beta romdur ,

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eu rom :) bunu yapıyor aslında sadece ama beta rom kullanmamanız gerekli mi pro beta romdur ,

Eu romda da beta seçeneği var hocam.
Sonuçta bunu yapan kişi kendin olmayınca bunları çıkarırken ne koyuyorlar ne ekliyorlar bilemiyorsun.
Bunları yapabilmenin kolay yolu olsa keşke de kendimiz yapıp temiz bir rom kullansak.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Eu romda da beta seçeneği var hocam.
Sonuçta bunu yapan kişi kendin olmayınca bunları çıkarırken ne koyuyorlar ne ekliyorlar bilemiyorsun.
Bunları yapabilmenin kolay yolu olsa keşke de kendimiz yapıp temiz bir rom kullansak.

yapmak zor olmasada , önemli olan destek kısmı , tek kişi ile olacak şey değil pek , eu bu konuda en güvenilen rom onun stabilini kullanın sorunsuz kullanırsınız ,

beta bilen kişilerin kullanacağı bir rom dur,

Üst Alt