Haber Oreo güncellemesi

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13 ultra
Konular
13
mi5s sim var Ota üzerinden Android 8 i kurdum Şimdi ben bu telefonu fabrika ayarlarına sıfırlasam format atsam. üzerindeki eski Android sürümü mü gelir yoksa en son kurmuş olduğum Android 8 mi kalır
tabiki en son yuklu olan sistem, fabrika ayari sadece ayarlari ve uygulamalalari siler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
tabiki en son yuklu olan sistem, fabrika ayari sadece ayarlari ve uygulamalalari siler

teşekkür ederim hocam. ozaman gönül rahatlığı ile formatlayabilirim

serdengecdi48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi5s
Konular
0
oreo güncellemesi sonrasında pil çok çabuk bitiyor özellikle kamera içiyor enerjiyi sebebi nedir acaba? bir önceki sürüme nasıl dönebilirim?

erkan71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Rom ota üzerinden geldi. Twrp yüklü olduğu için twrpye yönlendiriyo telefon. Ancak twrp üzerinden kurulum yapınca error:7 hatasını alıyorum ve romu yükleyemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba.

Aynı sorun bende de var bende yükleyemedim

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Aynı sorun bende de var bende yükleyemedim
hocam bende de aynı şekildeydi twrp üzerinden kendi mi5s orjinal recovery sini yükledim haliyle twrp de kalkmış oldu telefondan o şekilde telefonun kendi guncelleyicisi üzerinden kurdum yoksa sizin aldığınız hataları aldım hep

makilli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
5
Bana da güncelleme geldi. Download yaptım, şu anda bildirim çubuğunda "Güncellemeler yüklemeye hazır, Cihazınızı yeniden başlatmak için dokunun" diyor. Ancak arkadaşlar şarjı az gidiyor dediği için güncelleme yapmak istemiyorum. Ne yapmam lazım. Telefonu ilk kapatıp açtığımda sanırım güncelleyecek, bunu nasıl durdururum?

aylakbakkal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Mİ 8SE
Konular
5
Bana da güncelleme geldi. Download yaptım, şu anda bildirim çubuğunda "Güncellemeler yüklemeye hazır, Cihazınızı yeniden başlatmak için dokunun" diyor. Ancak arkadaşlar şarjı az gidiyor dediği için güncelleme yapmak istemiyorum. Ne yapmam lazım. Telefonu ilk kapatıp açtığımda sanırım güncelleyecek, bunu nasıl durdururum?
güncellemenin hiçbir artısı yok. Aksine şarj konusunda sıkıntılı. Kmaerada bir değişiklik de yok. 1080p de 60 fps gelmemiş. Ben de indirdim ama güncellemiyorum. Biri ikna edici bir şey yazarsa diye hazır tutuyorum. :)

Üst Alt