Hocam ben LG GT540 telefonumu googleandroid.gen.tr de iken baya bi kurcuklamıştım, sonra asus zenfone 5 e geçtim onlada biraz uğraştım sonra kendi kendime şöyle dedim "ya neden uğraşıyorum ki arkadaş öyle yada böyle rom işte ne yapıyorum ki telefonla yani" dedim. Şimdi Xiaomi Redmi Note 4 SD modelindeyim ve sürüm de Android 7, MiUi 9.5.11.0; pil performansı açısından mükemmel, ayrıca çalışmayan program da yok. Ben neden uğraşayım ki, benim için Xiaomi uğraşsın yeni versiyon verecekse versin vermezse de bana ne diyordum kiiiiii
Xiaomi üvey evlat muamelesi yaparak hem MiUi 10 güncellemesini geciktirdi, üstüne de Android 8 bile gelmeyeceğini öğrenince şimdiden LineageOS mu başkası mı diye araştırmaya başladım
Demek ki bendeki rom değiştirme işini tetikleyen güncel Android sürümü alamamak
O yüzden bir taraftan da Nokia Telefonları incelemeye başladım. Hatta General Mobile GM8 ve GM 9 Pro modelini bile ciddi cddi düşünür oldum
Yani sırf Android One projesinde olmasından kaynaklı olarak bunlara yönelebilirim. Belki de Mi A2 Lite da olabilir. Ancak MiUi arayüzünü sırf çift uygulamalar yüzünden terketmek de istemiyorum
cuma günleri Türkcell salla kazan dan iki kez aynı hediyeyi çift uygulamalar ile kazanmak mis
Yani bu ROM değiştirme işini şu an içimde dizginliyorum, bakalım ne kadar dayanacağım. Yani Bootloader açtım sonra root yaptım sonra gene stabile döndüm, gidp geliyorum arada, tam arafta kaldım