Hocam mesela zip dosyaları oluyor TWRP'den yükleniyor. Aynı şekilde Orange Fox'tan da yukleyebiliyoruz de mı bu zip dosyalarınıKura bilirsiniz tekrar denedim.
Sorun düzeldi mi HocamKura bilirsiniz tekrar denedim.
Ben eski twrp kurdum , ardından da orange fox .Hiç bir sorun olmadı . Yine 1-ci defadan kuruldu. Hatta backup da yaptım .Sorun düzeldi mi Hocam
Bende sorun var yada ben yapamadım twrp yüklü orangefox u twrp den imaj olarak yüklüyorum problem yok fakat telefonu yeniden başlatma recovery almak istediğim de siyah ekran da kalıyor recovery girmiyorSorun düzeldi mi Hocam
Aynısı bende de oldu. Sorunun sebebini halen bulamadımBende sorun var yada ben yapamadım twrp yüklü orangefox u twrp den imaj olarak yüklüyorum problem yok fakat telefonu yeniden başlatma recovery almak istediğim de siyah ekran da kalıyor recovery girmiyor
Evet benimde aynı sorun vardıBende sorun var yada ben yapamadım twrp yüklü orangefox u twrp den imaj olarak yüklüyorum problem yok fakat telefonu yeniden başlatma recovery almak istediğim de siyah ekran da kalıyor recovery girmiyor