Yardım OrangeFox ile crDroid'i cihazıma nasıl indiririm?

Skyvee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 12
Konular
2
OrangeFox'u cihaza kurdum, Redmi Note 8 modelini kullanıyorum ve linkteki rom'u indireceğim. Telefonun tüm hafızasını silip rom'u atmam yeterli mi yoksa farklı işlemlerde gerekiyor mu? İlk kez mobil cihazlara böyle bir işlem yapıyorum.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
OrangeFox'u cihaza kurdum, Redmi Note 8 modelini kullanıyorum ve linkteki rom'u indireceğim. Telefonun tüm hafızasını silip rom'u atmam yeterli mi yoksa farklı işlemlerde gerekiyor mu? İlk kez mobil cihazlara böyle bir işlem yapıyorum.
evet kurduktan sonra reboot recovery yapıp birde bunu kurmanız gerekiyor google play store geliyor

Skyvee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kurduktan sonra reboot recovery yapıp birde bunu kurmanız gerekiyor google play store geliyor
hocam sildim herşeyi ancak telefona dosya atamıyorum, crdroid dosyasını denedim yüklenme işareti başta kaldı sonra yüksek boyutlu diye arkaplanda gönderiyor diye düşündüm ancak kblik dosyaları bile göndermiyor ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu çıkarıp takınca sorun düzeldi ancak bu sefer telefonda gözükmüyor.

/data/media/0 konumuna yükleniyormuş, direk kurulumu burada m ı gerçekleştireyim yoksa ana kısıma atayım mı?

Son düzenleme:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam sildim herşeyi ancak telefona dosya atamıyorum, crdroid dosyasını denedim yüklenme işareti başta kaldı sonra yüksek boyutlu diye arkaplanda gönderiyor diye düşündüm ancak kblik dosyaları bile göndermiyor ne yapmalıyım?

telefonu çıkarıp takınca sorun düzeldi ancak bu sefer telefonda gözükmüyor.

/data/media/0 konumuna yükleniyormuş, direk kurulumu burada m ı gerçekleştireyim yoksa ana kısıma atayım mı?
menüden format data yapacaksınız reboot recovery yapmadıgınız sürece hafızaya erişiminiz olmaz yine erişemiyorsanız recovery sorunlu olabilir sideload menüsü var oradan sideloadla yükleme yapabilirsiniz telefonun hafızasına dosyayı atmadan direkt olarak pc den romu yüklüyorsunuz

Skyvee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
menüden format data yapacaksınız reboot recovery yapmadıgınız sürece hafızaya erişiminiz olmaz yine erişemiyorsanız recovery sorunlu olabilir sideload menüsü var oradan sideloadla yükleme yapabilirsiniz telefonun hafızasına dosyayı atmadan direkt olarak pc den romu yüklüyorsunuz
tamamdır hocam hallettim onu zaten de gapps kurarken sorun oldu bu sefer, Micro SDCard kısmında yani sdcard1'de telefonun dosyaları olması gerekirken bende boş gözüküyor MicroSD mount da edilemiyor.

Üst Alt