Recovery Orange Fox Tucana 11, Note 10, Note 10 Pro, CC9

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Merhaba Dostlar, OrangeFox 11 uyumlu beta sürümü çıkmış. Android 11 ile uyumlu, twrp de benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar için oldukça başarılı. Kurulum için indirdiğiniz zip dosyasını dahili hafızaya atın, twrp içine girerek rom yükler gibi zipi flashlayın, bu kadar.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba Dostlar, OrangeFox 11 uyumlu beta sürümü çıkmış. Android 11 ile uyumlu, twrp de benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar için oldukça başarılı. Kurulum için indirdiğiniz zip dosyasını dahili hafızaya atın, twrp içine girerek rom yükler gibi zipi flashlayın, bu kadar.

paylasım için tesekkürler hocam ancak resmi olan twrp 3.5.0-9.0 sürümü gayet stabil ve sorunsuz şekilde çalışıyor bu orange foxun bu twrnin üzerine artısı varmı acaba?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paylasım için tesekkürler hocam ancak resmi olan twrp 3.5.0-9.0 sürümü gayet stabil ve sorunsuz şekilde çalışıyor bu orange foxun bu twrnin üzerine artısı varmı acaba?

Twrp son sürüm bende sıkıntı çıkartıyor. Ne zaman 11 rom yüklesem twrp ekranı kilitleniyor, ekstra bir özellik göremedim içinde gerçi çok incelemedim. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar bu recovery üzerinden sorunsuz kurulum yapabilirler. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Eğer sizde sorun yoksa yüklemenize de gerek yok :)

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Twrp son sürüm bende sıkıntı çıkartıyor. Ne zaman 11 rom yüklesem twrp ekranı kilitleniyor, ekstra bir özellik göremedim içinde gerçi çok incelemedim. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar bu recovery üzerinden sorunsuz kurulum yapabilirler. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Eğer sizde sorun yoksa yüklemenize de gerek yok :)
yok hocam orange foxun bu sürümünden haberdardım ama beta oldugu için tercih etmedim resmi varken gerek yok dedim allaah sükür herhangi bir problem yasamadım son sürüm gayet iyi durumda sagolun paylasım için

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Dostlar orange Fox ta ota dan güncelleme yapmak istediğimiz zaman diğer twrp gibi bütün rom dosyasını mı yüklüyor yoksa gelen güncelleme paketini mi yüklüyor mesela güncelleme 400 MB ama twrp 2 küsür GB olan romu indirip kuruyor

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostlar orange Fox ta ota dan güncelleme yapmak istediğimiz zaman diğer twrp gibi bütün rom dosyasını mı yüklüyor yoksa gelen güncelleme paketini mi yüklüyor mesela güncelleme 400 MB ama twrp 2 küsür GB olan romu indirip kuruyor

Ota üzerinden indirilen dosya neyse o dosyayı yükler, boyutu belirleyen twrp yada orange fox değil güncelleme çünkü. Ben her ikisini de kullandım ve işlem hep bu şekilde oldu. Demek istediğiniz şey şu sanırım, içinden güncellenen paketleri ayıklayıp onları mı yüklüyor, hayır dosyanın tamamını yüklüyor.

Üst Alt