Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RecoveryOrange Fox Recovery R.11.1.2 Alpha Redmi Note 10 Pro Global
Hocam paylaşım için teşekkürler. İzninizle bir kaç düzeltme ve ek yapıyorum.
1. Yüklemeyi zip içindeki .img'yi kullanarak fastboot ile fastboot flash recovery dosya_ismi.img komutunu kullanarak yapın, fastboot boot recovery komutu yeni tip cihazlarda kullanmayın.
2. Fastboot ile flash yaptıktan sonra Orange Fox'a girip ( fastboot reboot recovery komutu ile ) Orange Fox zip'ini recovery içinde tekrar flashlayın ( bazı gerekli dosyalar için Orange Fox'un buna ihtiyacı var).
3. Dahili hafızayı mount edemiyorsanız ( yani boş görünüyorsa); dosyalarınızı yedekledikten sonra ( dosyalarınız silinecek ) wipe > Data ve İnternal Storage yapın. Sonra Menu> Manage Partitions > Data > Format Data yapın. Wipe Dalvik/Cache yapın ve recovery'i yeniden başlatın.
Merhaba bilgi için teşekkürler. Fakat ben bu telefonu ilk aldığım zaman tıpkı bu konudaki yöntemleri uygulayarak Kurmuştum. Bir sorun olmadı. Güncel O foxta sizin dediğiniz gibi olabilir.
Hocam paylaşım için teşekkürler. İzninizle bir kaç düzeltme ve ek yapıyorum.
1. Yüklemeyi zip içindeki .img'yi kullanarak fastboot ile fastboot flash recovery dosya_ismi.img komutunu kullanarak yapın, fastboot boot recovery komutu yeni tip cihazlarda kullanmayın.
2. Fastboot ile flash yaptıktan sonra Orange Fox'a girip ( fastboot reboot recovery komutu ile ) Orange Fox zip'ini recovery içinde tekrar flashlayın ( bazı gerekli dosyalar için Orange Fox'un buna ihtiyacı var).
3. Dahili hafızayı mount edemiyorsanız ( yani boş görünüyorsa); dosyalarınızı yedekledikten sonra ( dosyalarınız silinecek ) wipe > Data ve İnternal Storage yapın. Sonra Menu> Manage Partitions > Data > Format Data yapın. Wipe Dalvik/Cache yapın ve recovery'i yeniden başlatın.
hocam merhaba ne yaptımsa olmuyor twrp yüklüyorum tek tuş üzerinden dahili hafıza görünmüyor orangeFox yüklüyorum format data yapınca hata veriyor şaşırdım kaldım
hocam merhaba ne yaptımsa olmuyor twrp yüklüyorum tek tuş üzerinden dahili hafıza görünmüyor orangeFox yüklüyorum format data yapınca hata veriyor şaşırdım kaldım
hocam yüklüyorum format data yapınca dahili hafıza içi boş dosyalar görümüyor pc de remi note 10 pro yerine cihazın kod numarası taşınabilir media player gözüküyor
hocam yüklüyorum format data yapınca dahili hafıza içi boş dosyalar görümüyor pc de remi note 10 pro yerine cihazın kod numarası taşınabilir media player gözüküyor
Tek tıkla yükle scriptleri de aynı işi yapıyor hocam.
Fastboot flash recovery twrp.img
Ardından
Fastboot boot twrp.img
Komutunu giriyor.
Dosyaların görünmeme sorunu için dfe yükleyin
Tek tıkla yükle scriptleri de aynı işi yapıyor hocam.
Fastboot flash recovery twrp.img
Ardından
Fastboot boot twrp.img
Komutunu giriyor.
Dosyaların görünmeme sorunu için dfe yükleyin
A12 için Orange Fox'ta şu an dfe'ye gerek yok. Arkadaş Orange Fox'un sitesine girsin imajı oradan indirip geliştirici yönergesine göre flaşlasın. Tek tık araçlarının sorunu Orange Fox'ta ayrıca recovery içerisinden zip flaşlamak gerektiği için sadece imaj flaşlamak yetmiyor.