Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SohbetOrange Fox mu Yoksa Twrp mi Tercih Edersiniz ?
Miroomun sitesinden note 8 için bir twrp indirmiştim sürekli onu kullanıyorum içinde her şeyi var Dm verity kaldırma özelliğine kadar mevcut logoda takılı kalmıyorum backup kısmıda full dolu dolu
Miroomun sitesinden note 8 için bir twrp indirmiştim sürekli onu kullanıyorum içinde her şeyi var Dm verity kaldırma özelliğine kadar mevcut logoda takılı kalmıyorum backup kısmıda full dolu dolu
Hocam zip dosyası şeklinde hazırlanmış, fastboot üstünden kurulum için sanırım.. Hiç pc ile uğraşmadan Hali hazırda twrp yüklü iken cihazda zip dosyasının içindeki twrp klasöründe bulunan recovery.img dosyasını flaşlamak sorun çıkarmaz dimi?
Hocam zip dosyası şeklinde hazırlanmış, fastboot üstünden kurulum için sanırım.. Hiç pc ile uğraşmadan Hali hazırda twrp yüklü iken cihazda zip dosyasının içindeki twrp klasöründe bulunan recovery.img dosyasını flaşlamak sorun çıkarmaz dimi?
Arkadaşlar Forumda Twrp kullananlar çoğunlukta sanırsam. Ama bu ara Orange Fox ta kullananlar bir hayli çoğaldı. Ben ilk Dostum Nescafe656 duymuştum Orange Fox u. Kurdum bana biraz karışık geldi. Belkide Twrp ye alışık olduğumdan da olabilir, tekrar Twrp ye döndüm. Siz hangisini kullanıyorsunuz artıları eksileri nelerdir ? Hangisini tavsiye edersiniz.
Orange Fox arayüz olarak twrp den daha güzel ayrıca telefon cokse bile mtp olarak bilgisayara bağlanıyor içindeki dosyalar kopyalanabiliyor bu normal twrp üzerinde sadece adb üzerinden oluyor diyebiliyorum şahsım adına orangefox daha bı hoş geliyor gözüme twrp yıllardır aynı klasik gri mavi temayı kullanıyor iç açıcı değil
Ben de çok sorun yaşadım twrp ile ilgili. Hangi sürümünü yüklediysem telefon ya açılmadı yada twrp o kadar uğraşmama rağmen data'yı görmedi, şifre olmamasına rağmen şifre istedi vs.. Bir kaç ay hiç uğraşmadım artık, datayı görmediği halde ilk wipe dan sonra hemen magisk kurdum, bir kaç ay o şekilde kullandım. Yedek vs alamıyordum telefonu görmediği için. Dün Orange Fox twrp yükledim, sorunsuz çalışıyor çok şükür. telefon "mi max 3" türkiye garantili idi : )
Hocam, merhabalar. Bir çok yerde araştırma yaptım, forumda/forum dışında, Orange Fox ile ilgili bilgiler parça parça veya forumda açılan farklı soru başlıklarının altında cevaplar. Ne dersiniz, müsait olduğunuzda Forumda var olar TWRP -Görsel Ekli- Rehber gibi tüm sorulara cevap olabilecek bir paylaşım yapabilmeniz mümkün mü? Sanıyorum ki yedekleme bölümünde TWRP Recovery'den farklı bölümler mevcut. Araştırdığım kadarıyla aklımda halen soru işaretleri var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sayfasında açıklamışlar ama Türkçe bir içerik pek bulamadım malesef.
Twrp kullanıyorum şuan şükür bir sıkıntı yaşamadım bir ara pitch black recovery kurdum oda iyiydi ama twrp ye alışkınlık var. Hani Antep usulü baklava yapan ustadan maraş usulü dondurma yapmasını beklemek gibi oluyordu biraz böyle iyiyim pekte macera aramayıp yerimi yurdumu bileyim diyorum. Fazla açılırsak mazallah karayı görene kadar gideriz.