Tavsiye OPPO Reno 4 Lite verip Mİ 9T PRO ikinci el almak

sicklewolf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
iPhone 5s
Konular
2
Merhabalar. Mi 6 cihazımın sıkıntılarından dolayı Oppo Reno 4 Lite cihaza geçiş yaptım. Ancak tekrar Xiaomi'ye dönmek istiyorum. 2. el Mi 9t Pro buldum. Sizce Reno 4 Lite satıp 9t Pro'ya geçmek mantıklı mıdır? Benim için artıları ve eksileri neler olur? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

sicklewolf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
iPhone 5s
Konular
2
Özellikleri karşılaştırdığımda ufak tefek farkların dışında en büyük fark işlemci gibi görünüyor. Beni cezbedende buydu açıkçası. Ama sadece işlemci için 2. el bir telefona geçme konusunda kararsız kaldım.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Özellikleri karşılaştırdığımda ufak tefek farkların dışında en büyük fark işlemci gibi görünüyor. Beni cezbedende buydu açıkçası. Ama sadece işlemci için 2. el bir telefona geçme konusunda kararsız kaldım.
Sıfır olsa ben de alacağım babama da.

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
İkisini de kullandım. Bir tık Kamera ve bariz islemci olarak mi 9t pro üstün. Opponunda ekran kalitesi güzel. İhtiyaç üst seviye bir cihazsa 9t pro orta seviye yeterliyse reno 4 lite bence

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil Can

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 10 t pro
Konular
3
Oppo pişmanlıktır hocam reno 4 pro kullaniyor dum şarj yetmiyordu hiç bir şekilde Xiaomi ye geçiş yaptım dünya varmış dedim

sicklewolf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
iPhone 5s
Konular
2
Peki 9t Pro'yu incelerken dikkat etmem gereken yerler var mı? Mesela pop-up kamerada şuna dikkat et diyebileceğiniz bir şeyler.

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Peki 9t Pro'yu incelerken dikkat etmem gereken yerler var mı? Mesela pop-up kamerada şuna dikkat et diyebileceğiniz bir şeyler.
Ekranı kesinle değişmemiş olsun parmak izi ekle test et calisiyormu. Multitouch test yap. Ghost touch(multi touch tedt yaparken halkalar titriyormu ona bak)
bunu kullanabilirsin.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Ekranı kesinle değişmemiş olsun parmak izi ekle test et calisiyormu. Multitouch test yap. Ghost touch(multi touch tedt yaparken halkalar titriyormu ona bak)
bunu kullanabilirsin.

Neredeyse tüm amoledlerde zaten multitouch sorunu oluyor,2-3'den sonraki dokunmalar ekranı titretiyor asla bir IPS kalitesinde dokunma hissiyatı veremiyor yapısı gereği.Mi 9T ve Pro'su normalden de kötü bir dokunma paneline sahip.Yabancı sitelerde bu forumda çokca konusu açıldı,PUBG ve CoD oynarken ekranın çok kötü tepki verdiği söylendi.
Peki 9t Pro'yu incelerken dikkat etmem gereken yerler var mı?
Ekranı yanmış olabilir ki çok oyun oynanmışsa muhtemelen yanmıştır.2 yıllık cihaz olduğu için pili ölmek üzeredir,çok oyun oynanmışsa cenazedir.

sicklewolf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
iPhone 5s
Konular
2
Neredeyse tüm amoledlerde zaten multitouch sorunu oluyor,2-3'den sonraki dokunmalar ekranı titretiyor asla bir IPS kalitesinde dokunma hissiyatı veremiyor yapısı gereği.Mi 9T ve Pro'su normalden de kötü bir dokunma paneline sahip.Yabancı sitelerde bu forumda çokca konusu açıldı,PUBG ve CoD oynarken ekranın çok kötü tepki verdiği söylendi.

Ekranı yanmış olabilir ki çok oyun oynanmışsa muhtemelen yanmıştır.2 yıllık cihaz olduğu için pili ölmek üzeredir,çok oyun oynanmışsa cenazedir.
Ekran yanması hemen anlaşılabilecek bir şey mi?

Üst Alt